Kamu ausztriai álláshirdetés?
A néplapba hirdetés: szakmunkák, segédmunkák mindenkinek + 2 telefonszám.
Felhívtam, 8 percig beszélgettem magyarul egy (magyar) nővel.
Megadott néhány adatot miután kértem: telephely, e-mail (info@anzoro.hu), cégnév (Anzoro Hungary Kft), fizetés 1200-1300 euró/hó
A jelentkezés módja: jelentkezési lappal, szerződéssel és a postásnak kell kifizetni 18 ezer forintot, ami az ügyintézés díja. És még beszélt részletesen arról, hogy pontosan mit kell elintézniük, közvetíteni, egyebek.
Természetesen ez a gyanús mert állandóan hallom: Aki előre pénzt kér az kamuzik.
Az anzoro kft -nek nincs hivatalos honlapja. (de az e-mailjük mivel állítólag info@anzoro.hu, így ebből eredően a honlapnak anzoro.hu -nak kellene lenni)
Megkérdeztem telefonon, hogy nem átverés-e: azt mondta a nő, hogy benne vannak valami cégjegyzékbe és valami azonosító számuk is van, tehát gondolkozzak el ezen.
Bizonyos fórumhozzászólások azt takarják, hogy nem kamu a cég, sőt reklámozták is, de hát lehet hogy maguk az átverők írták..
Biztos vagyok benne, hogy itt sok tapasztalt ember van, őket megkérném, hogy fejtsék ki a véleményüket! :) Köszönöm előre is.
" Szeretném felhívni nindenki figyelmét ANZORO HUNGARY kft 9330 kapuvár fő tér 17 senki ne kérjen tőlük csomagot mert HATALMAS ÉS JÓL MEGKONSTUÁLT ÁTVERÉS!!!!3 hete hívtam fel ismét őket az a telefon szám amin anno megrendeltem tőlük a csomagot NEM ELÉRHETŐ! "
Erre szeretnek reagalni.Kedves...
A szamuk azert nem elerheto mert megvaltozott :)
En is rendeltem toluk de sztem nem atveres.Mit gondolsz kedves...ingyen fognak neked dolgozni azert hogy te keress odakint 1300eurot?Es igen,a szerzodes 3honapig tart de mire szamitottal evekig keresgelnek neked munkat?
Arrol van itt szo hogy ingyen nincs semmi...sztem meg lehet erteni a kozvetito ceget is ok ebbol elnek.Ez van.
De hogy nem atveres az biztos.Menj el a szerzodesben megadott cimre majd meglatod.Hivatalosan bejegyzett valos ceg.
Szerintem 15000forintot meger.Igaz nincs ra garancia hogy ahova ezek kikozvetitenek oda fel is vesznek de kiközvetit
szoval nem kamu.
Jah meg valami..
A szerzodes 2.oldalan a kisbetus reszben foglaltakat el kene olvsani kedves...
Ha nem vagy megelegedve a szolgaltatassal visszakapod a penzed.Szerinted visszaadnak ha atveres lenne?
Ha nem sikerul 3 honapig munkat talalni meg lehet hosszabbitani a szerzodest...
Nem ezek vagnak at hanem a Magyar munkaadok kedves...!
El lehet menni 3muszakba rongyos 90 ezerert.Ledolgozni egy eletet ebben a ... orszagban vagy megprobalni kimenni kulfoldre es normalis korulmenyek kozott elni.Ez a 2 valasztas van emberek.Sok sikert mindenkinek.
:) En nem sujtlak titeket hulyesegekkel..
Csak elegem van mar ebbol az orszagbol sztem nem csak en vagyok evvel igy maskulomben ti sem keresgelnetek kulfoldi melot.
Aki jot ir a cegrol az mind a ceg embere ertem :))
En nem a ceg embere vagyok elhiheted.Nem azert vedem mert az egyik embere vagyok hanem mert balfa..k vagytok.
Soha a budos eletbe nem fogtok innen szabadulni ha mindent elutasitatok ami szoba kerul.
En nem azt mondom hogy ugorjatok fejest a kutba de ne alkossatok velemenyt olyan dologrol amirol fogalmatok sincs.
Rolam annyit hogy most rendeltem es kaptam meg a szerzodest,meg egyenlore sehol se vagyok de remelem ki tudok kerulni az orszagbol mert mar nagyon elegem van.
Es igerem irni fogok amint kulfoldon vagyok es keresem az 1500€urokat mikozben ti itt sajnaltatjatok magatokat.
Jah,
meg valami.Irjatok nekem legyetek olyan szivesek olyan kozvetito ceget amelyik ingyen kikozvetit kulfoldre.Mert ha talalok olyat akkor nem fizetek ezreket sehova de addig kenytelen vagyok mert mashogy nem megy.
Itt le lehet keresni a ceget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!