Állásjelentkezésnél hogy fogalmazom meg szépen, hogy honnan tudom az illetékes HR-es e-mail címét?
Nem meghirdetett pozícióról van szó (adminisztrátori kb.), és nem tudom SZÉPEN leírni a mailben, hogy egy ismerősömtől kértem el az ő céges címét, és hogy remélem, ez nem gond.
Tehát egy közvetítő fejvadász cég HR-esének írok.
Minden ötlet érdekel.
Ui.: a kötekedőknek: meg tudom fogalmazni valahogy, de a mai világban kiemelkedően jól kell elküldeni a jelentkezést.
Köszi előre is!
Én ezt írnám:
Tisztelt XY!
YZ nevű ismerősömtől kaptam meg az Ön elérhetőségét és ezúttal szeretném beadni jelentkezésemet az X cégnél meghirdetett adminisztrátori pozícióra.
Önéletrajzomat és motivációs levelemet a csatolmányban találja.
Bízom benne, hogy pályázatom felkelti érdeklődését és hamarosan személyes találkozásra is lesz lehetőségünk.
Tisztelettel:
Elnézést nem kérnék, mert egyrészt így magabiztosabbnak hat a levél, másrészt ha rossz néven veszi (amit nem hiszek), hogy csak úgy jelentkezel, akkor azon az elnézéskérés se segít. Ráadásul a HR-esek amúgy is örülni szoktak ha nő az adatbázisuk, sőt még az is lehet felajánl neked valami más munkát is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!