Van itt olyan aki szintén a zeekrewards-ból él?
Elméletben 3 hónap alatt vissza termeli a befektetett pénzt, gyakorlatban fogalmam sincs. Ugye függ a belefektetett munkától ami napi 2-3 perc. :) Minél többet fektetsz be annál több jön. Valahol olvastam egy táblázatot: ott Silver csomag, 10 dolláros befektetésnél 1 év után havi 48 ezer forint jön havi. Akkor olyan is volt aki alappal beszállt és neki 3 hónap után 1000 dollár jött (valamit nagyon jól csinált, mert ennyi 10 dollár befektetéssel napi 8-10% juttatással jönne talán, de annyi nincs.).
Eddig felvettem több emberrel a kapcsolatot akik csinálják és elméletileg mind szponzor, meg tapasztalt, de volt már 0,5-7% juttatás, 0,5-2%-ig, 1,5-3%-ig. Úgy, hogy ahány felhasználó annyiféle info.
# 117/118 ma 20:27
Ezt honnan másoltad?
10.oldal #86-#87 !!!
"Az elvakult okosok közül bemásolná valaki, hogy a vásárlói /customers/ mennyit költöttek bidre, egyébre? Hány dollárt szereztek ezáltal? Lássuk!!!
Szerintem nem lesz tülekedés!!!
Mit jelentene ez??
A korábban leírtak igazolását: a saját befizetéseket osztják ki haszonként....."
Én napi akár 8 órát is tudok most ezzel foglalkozni.
Mi ez az oktatási anyag meg videó hülyeség amit kötelező megvenni?
Volt egy hozzászóló aki nekem ugrott, amikor azt írtam, hogy 1997-es a Zeekler cég (az oldalra ki van írva, hogy 1997-ben alapították.)
Ha olyan sokan használják (amit kétlek) ahogy írják (több millió amerikai) akkor a facebookon miért van kemény 17 ezres like tömeg? Egy mezei blogger több like-ot szed a blogjának.
Na még utána nézek ennek, most már érdekel.
Röviden ennyit sikerült össze szednem. (Pilótajáték?)
Zeeker és a Zeekerwards tulajdonosa: Paul Burks
Itt van egy hírlevele: [link]
Ezen a hírlevélen fennakadtam egy résznél:
"Ma reggel a Zeekrewards a 312. a világon. Olyan weboldalak előtt állunk, mint az eBay vagy az IBM.com vagy a BestBuy.com"
Igen?
(itt egy toplista keresés USA-ban, az ebay a 7. helyen van, tehát a tulaj maga hazudik)
Aztán külön kiemeli: "Egy másik szívesség amit kérnék tőled. Ne higgy el semmilyen szóbeszédet!"
Zekkler állása a toplista szeint:
312. hely a világon, jó lesz az 17 137. helynek is:
Ezzel szemben a Zeekerwards a 160. helyen áll (tehát a pénzkeresős oldalt többen látogatják mint a főoldalt ahonnan állítólag a pénz folyik, tehát ezzel igazoltam, hogy többen használják a pénzkeresőt mint magát az aukciós oldalt (jóval többen) ez is igazolja, hogy pilótajáték).
Ja és a Zekkler az amerikai bejegyzésű, a Zekkerwards ezzel szemben orosz.
Valaki olyan aki ki tudja számolni az írja már le légyszi, hogy ha berakok 20dodót aztán nyomom, mint süket a vasajtót, akkor a második hónapra meg lesz-e a tagdíj meg minden amit be kellene csengetni.
A 2. végére, ám most már - a hírek szerint (lásd előbb!) nem lesz elég 20$......(49,95$ kell!)
S mégegyszer (a remek itt nem azt jelenti,ami!):
" Nos!
Kétkedés???
IGEN!!!
XY, valamint korábbról valaki más felvetése - miszerint alig találni mennyiségileg és minőségileg valami komolyat az aukciós oldalon - találkozott kezdeti kételyeimmel.
XYZ! Mennyit hozott a cégnek...????? Vajon mennyit? Könnyen kiszámolható? Lehet.
De tény, hogy mi vásároljuk a bideket, szétosztogatva azokat a csekély számú licitálók (customers) között, vagyis mi a bidjeinket toljuk be, ha áttételesen is a licitbe, s mindeközben boldogan számolgatjuk a hasznot. Másképpen: nagyon úgy tűnik, hogy a vásárlók és a haszonszerző kereskedők (tehát egyszemélyben vevők és eladók ) is mi vagyunk! Told be a pénzt, vegyél bidet, add át(!), más azt majd ingyen fölhasználja ( legföljebb a végső árat kifizeti), miközben dől hozzád a virtuális jutalék, amely további befizetést generál. ZSENIÁLIS!
Vaj'h mi érdeke lehet bárkinek - már első alkalommal ezt firtattam - hogy értelmetlenül azonos munkáért (egy hirdetés) 10$-ra és 10000$-ra is azonos %-ot fizessen naponta, mondjuk 0.15 és 150 dollárt???? Talán csak nem az, hogy további pancsereket szerezzen? A halasztott, ill. késleltetett kifizetés persze magát a rendszert védi......
ZSENIÁLIS!
Így vagy úgy, de az.
Ezért(!) magam is beszálltam, csinálom, de én notórius szerencsejátéko s vagyok immár 45 éve. :-)
Gondoljátok át, hisz gondolatébreszt őnek szántam!"
Idézet
2012-07-18 15:15
Remek dolog ez a Zeekrewards, közel két hónapja csinálom, hallgatom az okosakat.
El is gondolkoztam ezen a hihetelen sikeren.Nézzük!!!
Hány és milyen aukciók vannak? Naponta cca.100db. átlagosan 100$ max.-tehát
összesen 10000$ értéken. Ha mind ezen az áron(!) kelne el 1/100 bid értékkel számolva 100x10000$=1000000$ bevétele (nem haszna!)lenne a cégnek. Mint tudjuk, nem max. áron, csupán azok töredékéért kelnek el a termékek.Ám a bideket a vásárlók jórészt nem veszik, hanem ingyen kapják: a tagok által vásárolt bideket osztják ki nekik!Így együttesen vajmi csekély bevétel (nem haszon!)képződh et a millióhoz képest.S ebből a töredéknyi(!!) haszon FELE (!)hány fő között osztandó ki? Az amerikai magyar nagyágyú szerint május/június közepén 600000/1100000 tag volt.Ma??? Mekkora a pénzátlaguk??? A minimálissal(!) - silver: 10$ - számolva 11 000 000$, de hol vannak akkor a goldok,...10000 dollárosok, stb.?! 11000000 1,5%-a 165000$, csak ekkor napi 330000$ haszon kellene. Remek....
Az elvakult okosok közül bemásolná valaki, hogy a vásárlói /customers/ mennyit költöttek bidre, egyébre? Hány dollárt szereztek ezáltal? Lássuk!!!
Szerintem nem lesz tülekedés!!!
Mit jelentene ez??
A korábban leírtak igazolását: a saját befizetéseket osztják ki haszonként.....
" Adalék: 4000 hirdetés, zéró vásárló.
Költői kérdés: mennyire kapós ez az aukciós oldal, miből licitálnak, ha ilyen az arány? "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!