Van itt olyan aki szintén a zeekrewards-ból él?
Az mlm-nek ez a lényege:
MINDEN AMI MŰKÖDIK, AZ INGYEN VAN.
Tudd, hogy Téged is madárnak néznek!
Ebben a cikkben is jól keverik az MLM-et a piramisjátékkal.
Elméleti szagemberek. LOL
Ha ez valós lenne akkor miért nem telítődött még a Föld lakosságával? Gondolkodni luxus én is írhatnám, de a buta sztereotípiákat lökni jó dolog.
Annyiban igaza van a cikknek, hogy az egy piramisjáték volt. És össze is omlott. De az még mindig nem MLM. Az MLM és a piramisjáték között nagyon nagy eltérések vannak.
Persze a felületes fröcsögők ezt sosem veszik figyelembe.
Ennek ismét nem sok köze van a valósághoz.
Te tényleg nem szoktál gondolkodni?
Milyen esetem?
Én legalább tudom, hogy hogyan működik az MLM a GYAKORLATBAN és nem ülök fel a hülye elméleteknek.
Mert ezek az írások olyan felületesek, mintha kb azt mondanám egy iPhone-ra, hogy az is egy telefon és semmiben sem különbözik egy Nokia 3210-estől.
Linkeljél még több ilyen baromságot. Attól a tény még nem fog megváltozni, hogy az MLM egy működő rendszer már több, mint 50 éve és még 50 év múlva is az lesz, és nem a lehúzásból működik. Persze a hozzád hasonló károgók a részleteket sosem nézik meg, csak károgják a felületes hülye sztereotípiákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!