Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van itt olyan aki szintén a...

Van itt olyan aki szintén a zeekrewards-ból él?

Figyelt kérdés
Ha igen, mennyi a havi jövedelme ebből?
2012. júl. 14. 10:51
 151/190 anonim ***** válasza:
59%

Tényleg nem értem az embereket. pilótajátéknak annyi köze van az MLM-hez, mint a lepkének a disznóhoz.

Az tény, hogy vannak MLM cégek amik becsődölnek az indulás után pár évvel (nagy valószínűséggel ezért vannak rossz névvel az MLM cégekről), de ez alapján nem lehet meg ítélni egy egész értékesítési formát. Amik összeomlanak azok is azért, mert olyan emberek indítsák őket akiknek semmi érzékük az üzlethez és nem találnak olyan terméket amit forgalmazni tudnának. Ezzel szemben az is tény, hogy sok MLM cég van amik már több 10 éve sikeresen működnek. Meg ugye a pilótajátékot MLM-nek akarják álcázni, de a legtöbb ilyenből ordít, hogy átverés úgy, hogy normális ember nagy ívben elkerüli az ilyet.

Továbbra is a pilótajáték és az MLM keverését nem értem úgy, hogy ehhez nincs külön hozzáfűzni valóm. Tessék utána olvasni és nem ilyen légből kapott cikk alapján elítélni.

2012. júl. 20. 23:53
 152/190 anonim ***** válasza:

Súlyos....... (akárcsak az "indítsák").....

Befejeztem, bár az előadás szórakoztató volt számomra. :-)

Barátaimat nem hagyom veszni, te nem tartozol közéjük.

A legjobbakat: javulást kívánok!

2012. júl. 21. 00:04
 153/190 anonim ***** válasza:

DÖBBENETES!

Napok óta több fórumon tettük föl a kérdést, amelyre nem mindmáig senki nem adott választ.

Miként lehet ez?

Csak nem akként, hogy szembesültek a tényekkel?

Egy eredményes tag sem lenne e vonatkozásban?

Lehetséges???

Hol vannak a zászlóvivők???

A kérdés még mindig válaszra vár:

10.oldal #86-#87 !!!

"Az elvakult okosok közül bemásolná valaki, hogy a vásárlói /customers/ mennyit költöttek bidre, egyébre? Hány dollárt szereztek ezáltal? Lássuk!!!

Szerintem nem lesz tülekedés!!!

Mit jelentene ez??

A korábban leírtak igazolását: a saját befizetéseket osztják ki haszonként....."

2012. júl. 21. 00:18
 154/190 anonim ***** válasza:
59%

# 152/154 Időpont tegnap 23:53

Az ilyenek sosem fognak gondolkodni. Nekik mindegy, hogy piramisjáték vagy MLM ez egyre megy. Szerencsére vannak értelmes emberek akik már jogilag is lefektették a legitim MLM TÉNYEIT és nem a hülye sztereotípiákból kreáltak valami baromságot.

Plusz vannak akik utána néznek a tényeknek is. Ha nem találkozom az MLM-el és nem nézem meg, hogy mi is az a valóságban akkor valószínűleg én is a hülyeségeket írkálnám. Igaz nem foglalkoztam vele sajnos. De bennem szerencsére volt és van annyi kíváncsiság, hogy megnézzem a részleteket és ne a felületes információk meg a hülye emberek véleménye alapján írjak baromságokat.

2012. júl. 21. 00:26
 155/190 anonim ***** válasza:
82%
egyre kíváncsibbá tesztek hogy mi sül ki ebből az egész zeekből...valahol hatalmas pofára esés az tuti:)
2012. júl. 21. 00:33
 156/190 anonim ***** válasza:
82%
lehet azért mert éjfél elmúlt:)
2012. júl. 21. 01:00
 157/190 anonim ***** válasza:

Aki linkelgeti ide azt a sok buta cikket.

Utána néztél már az MLM-piramisjáték TÉNYEKNEK vagy csak a vélemények érdekelnek?

2012. júl. 21. 10:25
 158/190 anonim ***** válasza:
44%

www.gyakorikerdesek.hu

Itt vagyunk.

Napok óta megválaszolatlan a leggyakoribb kérdés:

".......... bemásolná valaki, hogy a vásárlói /customers/ mennyit költöttek bidre, egyébre? Hány dollárt szereztek ezáltal?"

Mindeközben elmélkednek, tények nélkül.

No comment.

2012. júl. 21. 13:23
 159/190 anonim ***** válasza:
100%

Te elmélkedsz egy csomó hülyeséget. Nem azzal van a gond, hogy azt bizonygatod, hogy a zeek piramisjáték, hanem azzal, hogy eközben egy csomó hülyeséget linkelgetsz, aminek köze nincs hozzá.

De főleg, hogy próbálod összemosni az MLM-et a piramisjátékkal. Ez az ami igazán szánalmas.

2012. júl. 21. 13:34
 160/190 A kérdező kommentje:

A kérdező vagyok.

Kérdésem óta eltelt már 8 nap, mely idő alatt sok mindenről esett szó, sokan vitatjátok hogy piramis vagy nem (bár szerintem sem piramis) de a kérdésre szinte senki nem válaszolt eddig.

Ki mennyi kp-t kapott már a zeekrewardstól és mennyi idő alatt érte ezt el? Az lenne a legjobb ha a kifizetéseket valahogy bizonyítani is tudnátok, hogy lássák a hitetlenek is hogy valóban működik ez a dolog, nem átverés ez az egész...

2012. júl. 21. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!