Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van itt olyan aki szintén a...

Van itt olyan aki szintén a zeekrewards-ból él?

Figyelt kérdés
Ha igen, mennyi a havi jövedelme ebből?
2012. júl. 14. 10:51
 161/190 anonim ***** válasza:
75%

Én is feltettem egy hasonló kérdést. 2 válasz érkezett:

1. válaszoló megkérdezte mi ez az egész. 2. válaszoló 20 dollár befektetéssel 3 hónap alatt 2000 dolláros nyereségre tett szert. Ezzel az a gond, hogy napi több mint 10% juttatás kellett volna ehhez, vagy még több. Tudott, hogy napi 0,5-2 % között van a juttatás. Ebből következtethető, hogy hazudott.

Viszont aki nyomon követte ezt a kérdést és olvasta a hozzászólásokat és továbbra is kitart az mellett, hogy nem piramisjáték akkor ő ....

2012. júl. 21. 15:53
 162/190 anonim ***** válasza:
100%
Nem hazudott, mert ha talált maga alà elég embert akkor kaphat ennyit.
2012. júl. 21. 18:09
 163/190 anonim ***** válasza:
Nem, állítólag 400 ember van alatta. Utána néztem és minden egyes emberért aki alatta van (végtelen mélységig) havonta 25 centet kap. Szóval 3 hónap alatt akkor is 300 dollár jött volna össze, de mivel 1 hónapban valószínű nem ért el 400-as létszámot akkor csak 200 dolláros + jelent. Szóval kb. 230-300 dollár között keresett mindenféle jutalékkal együtt. Ez még messze van az 1000 dollártól. Ja és csak azok után lehet kapni havi juttatást aki fizetett felhasználó.
2012. júl. 21. 18:31
 164/190 anonim ***** válasza:
100%

Minden közvetlen alatta lévő ember után kap 2dollárt, hogy ha ezüst csomagja van. Azt nem tudom, hogy ha alatta van mondjuk gyémánt akkor ő mennyit kap. Ez a végtelen mélység meg úgy működik, hogy csak azok után az emebrek után akik közvetlen hozzá regisztráltak. Azok után kap 2dollárt. A közvetetten regisztráltak után nem tudom, hogy hogyan és mennyit kap. Azok után lehet, hogy 25centet, de az sem mehet a végtelenségig.

Szóval eléggé megtévesztő ez a végtelen mélység ebben a felfogásban, hogy mindenki után kap 2dollárt.

2012. júl. 21. 18:53
 165/190 anonim ***** válasza:
Igen, de az illető akiről beszélünk silver csomaggal lépett be.
2012. júl. 21. 19:33
 166/190 anonim ***** válasza:

Nem az a lényeg, hogy milyen csomagja van.

Hanem ha alatta van egy gyémánt akkor is csak 2dollárt kap utána?

Meg az ajándék BID-ek amiket az elején kap azok 60 napig kamatoznak. Plusz még vásárol hozzá 10-et, így lesz 110. Ha eddig jól értettem. Az nem tiszta, hogy az a 1.5% az minek a kamatja? Mert ha a 10dollárnak amiket BID-re költött akkor tényleg nem lehetséges. De itt valami más számítás van.

Bár a napi 1.5% az is havi 56%-nak felel meg kamatos kamattal, ha meg nem kamatos kamat van akkor 45%-nak. De mi kamatozik és hogyan?

Meg még valamit a BID-ek száma után is fizetnek.

2012. júl. 21. 19:49
 167/190 A kérdező kommentje:

Mindig az alatta lévőknek a tagsága után kap jutalékot, és ez mindig a havi tagsági díj 20%a.

Silver után 2 dollár/, dollár, gold 10 diamond után pedig 20 dollár/fő/hó

2012. júl. 21. 20:58
 168/190 anonim ***** válasza:

Napok óta megválaszolatlan a leggyakoribb kérdés:

"...... bemásolná valaki, hogy a vásárlói /customers/ mennyit költöttek bidre, egyébre? Hány dollárt szereztek ezáltal?"

???

Nem lesz ilyen bemutató.(?)

2012. júl. 22. 00:26
 169/190 anonim ***** válasza:

Tessék (54 nap után, napi cca.100 hirdetéssel)

You are looking at the archived commission history report, click here to go back to the current report

Your Unpaid Commissions are $0.00. When they are greater than $1.00 you will be given withdrawal options.

Looking for an older commission? Click here to go to the archived commission history report

Your Unpaid Commissions are $0.00. When they are greater than $1.00 you will be given withdrawal options.

2012. júl. 22. 00:36
 170/190 anonim ***** válasza:
ja........ : pár napja a maradék 800 hirdetést (képekkel) naponta 3x-4x frissítem,így mindig az elsők között vannak, de az eredmény nem változott
2012. júl. 22. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!