Van itt olyan aki szintén a zeekrewards-ból él?
Én is feltettem egy hasonló kérdést. 2 válasz érkezett:
1. válaszoló megkérdezte mi ez az egész. 2. válaszoló 20 dollár befektetéssel 3 hónap alatt 2000 dolláros nyereségre tett szert. Ezzel az a gond, hogy napi több mint 10% juttatás kellett volna ehhez, vagy még több. Tudott, hogy napi 0,5-2 % között van a juttatás. Ebből következtethető, hogy hazudott.
Viszont aki nyomon követte ezt a kérdést és olvasta a hozzászólásokat és továbbra is kitart az mellett, hogy nem piramisjáték akkor ő ....
Minden közvetlen alatta lévő ember után kap 2dollárt, hogy ha ezüst csomagja van. Azt nem tudom, hogy ha alatta van mondjuk gyémánt akkor ő mennyit kap. Ez a végtelen mélység meg úgy működik, hogy csak azok után az emebrek után akik közvetlen hozzá regisztráltak. Azok után kap 2dollárt. A közvetetten regisztráltak után nem tudom, hogy hogyan és mennyit kap. Azok után lehet, hogy 25centet, de az sem mehet a végtelenségig.
Szóval eléggé megtévesztő ez a végtelen mélység ebben a felfogásban, hogy mindenki után kap 2dollárt.
Nem az a lényeg, hogy milyen csomagja van.
Hanem ha alatta van egy gyémánt akkor is csak 2dollárt kap utána?
Meg az ajándék BID-ek amiket az elején kap azok 60 napig kamatoznak. Plusz még vásárol hozzá 10-et, így lesz 110. Ha eddig jól értettem. Az nem tiszta, hogy az a 1.5% az minek a kamatja? Mert ha a 10dollárnak amiket BID-re költött akkor tényleg nem lehetséges. De itt valami más számítás van.
Bár a napi 1.5% az is havi 56%-nak felel meg kamatos kamattal, ha meg nem kamatos kamat van akkor 45%-nak. De mi kamatozik és hogyan?
Meg még valamit a BID-ek száma után is fizetnek.
Mindig az alatta lévőknek a tagsága után kap jutalékot, és ez mindig a havi tagsági díj 20%a.
Silver után 2 dollár/, dollár, gold 10 diamond után pedig 20 dollár/fő/hó
Napok óta megválaszolatlan a leggyakoribb kérdés:
"...... bemásolná valaki, hogy a vásárlói /customers/ mennyit költöttek bidre, egyébre? Hány dollárt szereztek ezáltal?"
???
Nem lesz ilyen bemutató.(?)
Tessék (54 nap után, napi cca.100 hirdetéssel)
You are looking at the archived commission history report, click here to go back to the current report
Your Unpaid Commissions are $0.00. When they are greater than $1.00 you will be given withdrawal options.
Looking for an older commission? Click here to go to the archived commission history report
Your Unpaid Commissions are $0.00. When they are greater than $1.00 you will be given withdrawal options.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!