Szerintetek? évekig dolgoztam diákként jó kis fizum volt most átvett a cég főállásba.
Én nem értem mi a kérdés.
Hogy jogos hogy a szülők örülnek mert főállásod lett??
Ne haragudj de most mi a fő lényeg itt??
Reklámozod magad vagy mi van?? Miért ne örüljenek neki? Miért mit csináljanak? Rohanjanak a falhoz fejjel előre?? Teljesen normális dolog ha 19 évesen valaki dolgozik..Nem egyedi eset. Becsüld meg a melót,és további sok sikert, de ezért kérdést kiírni,főleg hogy értelmetlen...hmmmmmm
Nekem is úgy van rendes főállású melóm,hogy előtte 2 évig már diákként itt dolgoztam,és mivel végeztem,átvettek rendesbe,nem is kicsivel többért (havi nettó 60 helyett 180).
Nekem olyan természetesnek tűnt hogy evidens hogy maradok,a család meg kinevezte örömünnepnek.Én se értettem,nyugi.
Én azért írtam, h kamu, mert melyik az cég, aki diákmunkásokat elküld képzésre, de a felnőtteket már nem?
Főleg h a diák simán leléphet.
Akkor gyakorlaton voltál?
Mert az más!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!