Szerintetek? évekig dolgoztam diákként jó kis fizum volt most átvett a cég főállásba.
Figyelt kérdés
Nekem ez nem tűnik nagy dolognak,viszont a család teljesen odavan tőle.én érzem rosszul,vagy ennek ekkora a jelentősége?2012. júl. 7. 10:58
1/33 A kérdező kommentje:
2 éve magamat tartom el,külön élek.19l
2012. júl. 7. 10:59
2/33 anonim válasza:
Az manapság nagyon ritka ha egy cég egy diákmunkást átvesz főállásba. Én jártam gyakorlaton dolgozni mint diák igaz kaptam fizut de keveset a cég átvett volna engem amint meglesznek a papírjaim és főállásba kezdtem volna a vizsgák után, de az utolsó percben azt mondták mégsem vesznek át. És ez persze nem csak velem fordult elő. Az osztályomból meg még az egyéb ismerőseim közül is 1 olyan emberről tudok akit átvett egy cég főállásba diákmunkáról, de az sem tartott örökké. Én ennek inkább örülnék hogy ekkora lehetőséget kaptál az élettől főleg így fiatalon.
3/33 anonim válasza:
Üdvözlet a mókuskerékben! Élvezzd ki minden kellemes pilanatát a száguldásnak, mert idővel úgyis megtapasztalod a kellemetlen oldalát is. Még csak abban sem vagyok biztos, hogy jókívánságnak számít-e, hogy minél később kerüljön rá sor.
4/33 A kérdező kommentje:
Nyílván örülök,hiszen nagyon sokat fog jelenteni pénzben.plusz 50ezret.csak furcsa,mert ugye uazt fogom csinálni végülis
2012. júl. 7. 11:06
5/33 anonim válasza:
Szerencséd volt, ennyi. Jókor voltál jó helyen, nekik meg pont akkor kellett egy alkalmazott. Ha lészámcsökkentés lesz, akkor meg te mész elsőnek sajnos.
6/33 A kérdező kommentje:
Hál isten hatalmas a cég,nem rugdossák ki az embereket,sokba kerül betanítani.a válság alatt egyetlen(!)embert sem küldtek el
2012. júl. 7. 11:13
7/33 anonim válasza:
Hát akkor tényleg hatalmas szerencséd volt, vagy jó hátszeled.
8/33 anonim válasza:
Hát akkor így most már teljesen egyértelmű h csak kamuzol és várod az irigykedő kommenteket.:)
9/33 A kérdező kommentje:
Nem kamu,a kérdésből tudhatnád,a család tök odavan,azt kérdeztem ezek alapján jogos-e az örömük
2012. júl. 7. 11:39
10/33 anonim válasza:
Gratulálok!Manapság nehéz munkát találni, nagy mákod van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!