Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vagyon fele engem illet úgy, hogy én nem dolgoztam?
Egyelőre jár neked mindennek a fele, csak okosan oszd be életed hátralévő részére.
Nem a legjobb ajánlólevél egy állásinterjún, hogy az elmúlt x évben eltartottak, gyakorlatod semmi, kereseted nincs, és valamiből neked is meg kell élned.
Egyébként jó ügyvéd kérdése, hogy mit fogsz kapni ténylegesen, és mit nem. Amit biztos kapni fogsz: hideget-meleget az ismerősöktől, rokonoktól, miszerint kiforgattad a férjed a vagyonából, ingyenélő vagy, megérdemelted, stb. A durvaság mértéke sokban függ attól, "kinek a hibája" a válás.
Drága válaszolók!
Az otthon ülő "htb"-knek nem az a sok, hogy elmosogatnak, meg elpakolják a mosott ruhát.
Hanem a kisgyerek nevelése! A "nagybüdösátlag" még mindig akkor ül otthon évekig, ha kisbabájuk van. Akinek van gyereke, az tudja, hogy egy baba(kisded) ellátása, gondozása, nevelése és lefoglalása van olyan embert próbáló, mint napi 8 óra munka bárhol.
Kettő-három csemete nevelése 24 órás feladat.
NEVELÉSE.
Nem az, hogy a tévé előtt ülő gyereknek odadobnak egy vajaskenyeret, aztán le se sz...
A nagyátlag htb bizony odadob egy vajaskenyeret. "Főzi" a gyorsfagyasztott kajákat, ami napi 20 perc, berakja a gyereket a számítógép elé.
Szerintetek mégis mi a fenének kellett már társadalmi célú hirdetést csinálni, ami arra buzdít, hogy olvass a gyerekednek? Mert ezt sem csinálják.
Tisztelet persze a kivételnek, de java nem csinálja, csak nyávog, hogy milyen fáradt. Érdekes, anyukám munka mellett is tudott nekünk felolvasni,ő nem csak otthon volt a gyerekkel, másnak munka nélkül nem jut erre ideje.
Azt pedig elképzelni sem tudom mivel töltik az idejüket,mert a kinézetük alapján se nem vásárlással, se nem fodrásszal. Megint csak tisztelet a kivételnek.
"sosem alacsonyodnék le odáig, hogy munkának nevezzem azt, hogy itthon ülök,"
Ne is. Te magasabbrendű lény vagy, az árufeltőltői, vagy a futószalag melleti munkáddal...
"nem volt szükség arra, hogy dolgozzak, nekem nincs megtakarításom"
Úgy tűnik, mégiscsak szükséged lett volna arra, hogy dolgozz... Ha nincs szerződés, viheted a felét, de most őszintén, úgy érzed, hogy megérdemled? (nem azt kérdezem, hogy szükséged van-e rá.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!