Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Külföldön élek hosszú ideje,13...

Külföldön élek hosszú ideje,13 éves gyermekemmel, egyedülállóként. Állásajánlatot kaptam Bp-röl, a cég 180ezer nettót/hó kinál 8órára. Ezenfelül 50ezret kapok a gyermekem után. Nem gondolom, hogy sok ez a pénz, de megélhetésre elég lehet MO-n?

Figyelt kérdés
Konkrétan: Mennyi pénz szükséges tehát 2 személy "normális" megélhetéséhez a fövárosban? Kis albérlet, de nyugodt, szép helyen. Iskola.Tömegközlekedés. Spórolni is szeretnék.

2012. jún. 29. 21:54
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Szia,azt garantálom hogy elég,írtad az előző hozzászólásokban hogy kiadod a lakásod,ami szerintem + minimum havi 50.000 Forint. Nem beszélve hogy ketten vagytok rá,és gyerek,azt is írtad hogy nagyrészt veled van,

így körülbelül:

Villanyszámla - 10.000Forint (körülbelül)

Vízdíj - Családi házban maximum 5.000Forint / 3HÓNAP!!!

( Lakásban nemtudom sajnos )

Albérlet(normális): 30.000-50.000Forint

Amiket tudtam nagyjából leírtam,úgygondolom lehet spórolni. Az albira+rezsira havi 60.000nél több nemigazán megy el,és csak akkor 60.000 ha drágább albérletet választasz,tehát marad elég pénzed,én 250.000-ből

100.000-t félretudnék tenni.

Sok sikert kívánok! :-)

2012. júl. 2. 23:42
 32/33 A kérdező kommentje:
Köszi az adatokat!Én nem gondolom, hogy gyerekkel ennyi pénzt spórolni tudnék, de normális körülményekhez kell számolnom a megélhetést, lakásban.Házat gondozni, már nem lenne idö!
2012. júl. 3. 15:38
 33/33 anonim ***** válasza:

Véletlenül találtam rá erre a kérdésre a lenti "Kapcsolódó kérdések" résznél.

Hát mit mondjak. 10 év távlatából elég nevetségesnek hangzanak ezek az összegek, meg árak. 40 ezer egy jó albérlet, meg 240 ezres fizetés :D

Csak a havi adóm és járulékaim 300 ezret tesznek ki :D

2012... de rég is volt, de milyen jó volt :)))

2022. okt. 4. 23:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!