Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van itt olyan aki szereti a...

Van itt olyan aki szereti a munkáját? Miaz?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 17. 16:05
1 2 3
 11/21 fúróferkó ***** válasza:
Mi a foglalkozásod?Mely területen szerzed azt "tapasztalatot?"
2012. ápr. 17. 17:13
 12/21 A kérdező kommentje:
jogi területen lenne szükségem gyakorlatra. Bár jelenleg ehhez nem sok köze van annak amit csinálok. Ideálisabb lenne egy olyan munkakör ahol beleláthatnék a joggyakorlatba, itt is azt ígérték hogy 1-2 év és úgyis feljebb kerülhetek. De rá kellett jönnöm, hogy ez nem egészen így van.
2012. ápr. 17. 17:26
 13/21 fúróferkó ***** válasza:
55%

Erre mondják,hogy visszanyalt fagyi.

Egyetlen szavamat ne sértésnek vegyél!Nyílván azért írsz ide mert mert nem találod a helyes választ a környezetedben.Ezért feszegettem már előzőekben is a foglakozásodat ,korodat.Én nem jogász ,nem HR -es és nem egyéb fontos munkát végző vagyok,de élettapasztalatomat át tudom adni,ha elfogadod.

Be kell illeszkedned a kolektívába ,nem azt jelenti,hogy a főnöknek nyalni kell .A mai munka lehetőségek nem olyan jók,hogy fel lehessen adni egy mai állást.(Megszűnik az úgyis ha akarják),de kerüld a konfliktust,ne akard megváltani a világot ,mint ifjú titán!Így szerezhetsz szépen csendben valami tapasztalatot ,még ha nem is a szakmádba vág.

Kérdezted ,van valaki aki szereti a munkáját.Igen én is.Egyszerű,mezei villamos területen dolgozó is voltam,csoportvezető,üzemvezető.Szeretem ,ha az általam kigondolt ,megtervezett berendezés elindul.Villamos vezérlő szekrényeket csinálok,kizárólag felkérésre,nem vagyok senki lekötelezettje.Tetszik az egomnak ,ha megbíznak egy új munkával ,mert tudják rólam ,az meg lesz csinálva ,ahogy kell.Igen én imádom a munkát amit csinálok.És még egyszer bocsánat,ha belekotyogtam a fiatalok dolgába!

65 éves férfi vagyok.

Így sajnos nehéz helyzetben vagy.Ki kell bírnod a körülményeidet,ne akrd megváltani a világot

2012. ápr. 17. 17:49
 14/21 anonim válasza:
100%
Szerint nem akarja megváltani a világot, hanem egyszerűen zavarja hogy minden kis dologért megszólást, piszkálást kap.Engem is bántana nem kicsit, más lehet fel sem venné.
2012. ápr. 17. 18:00
 15/21 fúróferkó ***** válasza:
100%

#14!

Látatlanba megsaccolhatom a korodat?Nem vagy még 35 sem .

A "világmegváltás" szinte minden ifjú ember sajátja.

A mai viszonyok között ha gyöpös agyú ,munkahelyét féltő,könyöklő munkatársakkal van köbe véve .akkor ez nem kifizetődő.Persze lehet megmondani a tutit,lehet elküldeni melegebb éghajlatra az "ittfelejtett"kollégát,de a fiatalos igazságérzet ,elvakít ,és nem tudhatja ki kinek a sógora.

Mostanában jobb csendben figyelni és kivárni.

2012. ápr. 17. 18:06
 16/21 anonim ***** válasza:

Én arra biztatlak, hogy nem kell a végtelenségig megalázkodni, gyomorideggel dolgozni, még ilyen válságos időkben sem. Folyamatosan keress állást, ha kell végezz el akár egy átképző tanfolyamot, vagy olyasmit ami érdekel, és el lehet vele helyezkedni.

Én hasonló cipőben jártam,nem hagytam hogy felőröljenek a "kedves" kollégák, kiléptem, igaz fél évbe telt míg újra elhelyezkedtem. Azóta minden nap jókedvűen örömmel megyek munkába,bár a fizetésem alacsonyabb mint 5 éve,de a nyugodt munkahely kárpótol, mert mit érek a sok pénzzel ha közben idegösszeroppanást kapok?

Egyébként ha meg tudnék élni belőle, biztos hogy valamilyen kreatív-művészeti munkát csinálnék szívesen,így csak hobbi-szinten csinálom :)

2012. ápr. 17. 18:47
 17/21 A kérdező kommentje:
Mindenképp keresgélek, hátha akad valami más. Nem akarom én megváltani a világot, de szerintem nem olyan nagy dolog, hogy emberibb körülmények között szeretnék dolgozni. Úgy gondolom, hogy nagyon alkalmazkodó típus vagyok, reméltem hogy ez csak a kezdeti nehézségek és idővel jobb lesz. De napról napra inkább rosszabb. :S
2012. ápr. 17. 19:40
 18/21 anonim ***** válasza:
Üdv!Én szintén 23 éves vagyok és eddigi munkatapasztalataim mind megegyeztek az általad leírtakkal.Nem tartom magam munkamániásnak nem kapkodok csak azért hogy bevágódjak a főnöknél,de mindig mindent megcsináltam úgy hogy abban hiba nem volt,mindezt a magam tempójában.Persze ez nem azt jelenti hogy 3-szor addig tartott mint másnak. :) De én is felháborítónak és elkeserítőnek tartom az ilyet.Hozzád hasonlóan én is az idősebb korosztály között dolgoztam,45-50 évesek között.Szakmám szerint bútorasztalos vagyok.És azért elég nevetségesnek tartottam mikor "kinéztek" a korom miatt mert hogy "Nem értesz te ahhoz!" sőt ha valamiben kifejtettem a véleményem akkor mintha semmit sem mondtam volna,mintha meg sem szólaltam volna közbevágtak a mondandómba stb...e hónap 1.-jén viszont betelt a pohár és mindenkit kiosztottam elküldtem őket oda ahová valók.És meg kell hogy mondjam ÉLETEMBEN nem éreztem még olyan jól magam mint akkor!Aztán a néma csendben annyit mondtam"írjátok meg a papírjaim,kilépek!" Tudod lehet hogy erre ment ki a játék de nem tartom valószínűnek egyszerűen csak sok a begyöpesedett ember.Jelenleg munkanélküli vagyok,keresem az új melót ezerrel de legalább büszke vagyok arra hogy még ilyen időkben is úgy döntöttem hogy kiállok magamért és nem alázkodom meg éhbérért.
2012. ápr. 19. 21:53
 19/21 anonim válasza:
Igen. Én! Kántor vagyok:)
2012. máj. 11. 16:27
 20/21 anonim válasza:

Én elismert művész akarok lenni, mert megszállottja vagyok a művészeteknek:D De álmodozom:)

Képzőre lehetetlen bejutni:)

2012. máj. 11. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!