Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Létezik olyan, aki szereti a...

Létezik olyan, aki szereti a munkáját, amit csinál? Ha igen, és olvassa a kérdésem, legyen szíves írja le, hogy milyen területen dolgozik.

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy van-e olyan, aki szeret dolgozni, vagyis a munkáját szereti. Munkatársamnak tettem fel ezt a kérdést, mert én nagyon nem szeretem a munkahelyem és ott nálunk sokan így vannak ezzel.
2010. máj. 12. 23:16
1 2
 1/14 anonim válasza:

Én több munkámat is szerettem már, mondjuk úgy, hogy szinte mindegyikben találtam olyat, ami tetszett, és igyekeztem erre koncentrálni - mármint a jó oldalára.

Jelenleg egy irodában dolgozom asszisztensként, és ugyan vannak kicsit kellemetlenebb napok, vagy "nemannyiraszeretem" feladatrészek, de ezektől függetlenül szeretem azt, amit csinálok.

Szabad megkérdeznem, hogy te mivel foglalkozol?

2010. máj. 12. 23:32
 2/14 A kérdező kommentje:

Gyárban dolgozom. Nálunk mindennaposak a leb@szások. Rengeteg szabály van, amit be kell tartani. Szinte mindent tilos, de amit szabad, az egyenesen kötelező.

Egyesével szabad wc-re járni, pedig nem szalagon dolgozunk, csak vizet lehet bent inni, szép rendnek kell lennie mindig, rengeteg papírmunkát kell csinálni, stb. Megértem, hogy van értelme a szabályoknak, de szerintem nagyon sok, a fizetéshez képest. Már szinte mindenki, 100-ból 99-en utálnak ott dolgozni. Nem gyorsan kell dolgozni, hanem szinte kapkodás az egész, annyira magas a norma és csodálkoznak, ha annyi vevői reklamáció jön vissza. Régebben szerettem bejárni, de amióta ez a válság elkezdődött, nagyon rossz lett minden. Jó lenne, ha el tudnék menni máshová dolgozni, de sajnos csak egy érettségim van.

2010. máj. 12. 23:47
 3/14 anonim ***** válasza:

Tegyél kicsit félre és csinálj egy levelezői sulit.

Én legalábbis igy oldanám meg, én a diplomákból élek.

A másik utad, hogy megpróbálsz előrébb lépni a ranglétrán. Biztos nálatok is vannak műszakvezetők, részlegvezetők, kisfőnökök, felügyelők, bármi. Legyen az a kizárólagos célod, hogy előrébb kerülj. Vállalkozz az újak betanitására, mosolyogj, tűnj határozottnak, segits a főnöködnek, túlórázz, szorgalmaskodj, pályázgass a poziciokra akkor is ha esélytelennek érzed... Ha csak 1 szintet sikerülne lépni, máris sokkal jobbak lennének a körülmények. Kitartás!

2010. máj. 13. 00:09
 4/14 anonim ***** válasza:

Szépségkirálynő választáson olajozófiú vagyok......

Bejön.:-)

2010. máj. 13. 00:28
 5/14 anonim ***** válasza:

Én két helyen is dolgozom.

Fő állásban egy elektronikai cégnél ahol kábeleket forrasztok(katonai célokra)

A mellékállsomban pedig napi 1 órát egy építőipari cég irodáját takarítom..Mindkettőt nagyon szeretem csinálni,mert jól érzem magam,és jól is fizetnek..De ha belegondolok azért is jól érzem magam,mert megbecsülnek,és végre érzem,hogy tisztelik a munkámat..Amikor takarítok,és összefutok a Főnökkel mindig kedvesen mosolyog,és mindig megköszöni a munkámat..

Ez nagyon jól esik az embernek...Tudom nem nagy szám a melóm,de megbecsülnek és ez sokat ér nekem...

38/N

2010. máj. 13. 00:30
 6/14 anonim válasza:
Szerintem érdemes lenne megfogadnod a 00:09-es válaszát!
2010. máj. 13. 01:18
 7/14 anonim ***** válasza:

webfejlesztő programozó vagyok.

szeretem amit csinálok, bár a munkahelyemet annyira már nem, másfél éve vagyok itt. unalmasak itt a melók, illetve nincs feljebb lépési lehetőségem. még egy ideig kihúzom és majd lelépek valahova máshova, meglássuk.

2010. máj. 13. 09:39
 8/14 A kérdező kommentje:
Nálunk nincs esély a feljebb jutásra. Lelépnék innen,de gyárból gyárba nem érdemes menni. Járok suliba, de nem tudom, meg fogom-e csinálni, mert nem igazán nekem való. Még azt nem tudom, milyen munkát szeretnék, de gyárban biztos nem akarok maradni.
2010. máj. 13. 10:02
 9/14 anonim ***** válasza:
Én eddig bármit dolgoztam, szerettem!
2010. máj. 13. 16:11
 10/14 anonim ***** válasza:
Szeretem. Nagyon fárasztó, mert mindig mást és mást kell csinálnom, de pont ez a szépsége is.
2010. máj. 14. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!