Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Heló (17 éves vagyok) és...

Heló (17 éves vagyok) és érdekel a tőzsde és a brókerkedés, mit javasoltok mit tudok tenni? Stb. leginkább ojan válaszolok válasza érdekelne aki ezen területen dolgozik.

Figyelt kérdés
2010. aug. 13. 23:49
 1/7 anonim ***** válasza:
56%

Attól függ, milyen módon érdekel.

Ha brókerként akarsz dolgozni, akkor hajrá.

Tanulj sokat, keres egy megfelelő kapcsolattal rendelkező ajánlót és aljasúlj meg. (ezt a szót most találtam ki, tetszik)

Ha a tözsdézéssel akarsz pénzt keresni, akkor kösd fel magad már most, sok szenvedéstől megkiméled vele magad.

2010. aug. 14. 07:02
 2/7 A kérdező kommentje:
ennyire gáz:D? te am ezzel foglalkzol ,ha igen irhatnál még pár sort
2010. aug. 14. 15:45
 3/7 anonim válasza:
32%
Ne haragudj,de az oLYan sosem volt pontos jé!!!!
2010. aug. 15. 11:35
 4/7 anonim ***** válasza:
50%

ja az első válaszolónak részven igaza van. Ha magánbefektető vagy, akkor jól jönnek a kapcsolatok. DE, van más megoldás is... ha tudsz programozni, fejlessz autómatizált tőzsdei rendszereket, amik autómatikusan analizálják a piacot, és megkötik a pozíciód. Nem kell érteni olyan mondvacsinált marhaságokhoz, mint a technikai elemzés, csak szimpla matek. (vagyis barominehéz, de megéri.) Ezt csinálom már 3 éve és nem panaszkodhatok.

Vagy írj levelet Soros Györgynek, hogy szegény vagy és küldjön pénzt:D

Gábor

2011. jan. 8. 19:22
 5/7 anonim válasza:

Egy a baj!Igaz,hogy sokat lehet a tőzsdén nyerni,de egy pillanat alatt el is bukhatsz mindent,amin valószínüleg nem tudnál túljutni.

Szerintem,ha eszes vagy,keress kevésbé "veszélyes" szakmát.De te tudod...

2011. jan. 9. 13:07
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitokat.
2011. jan. 9. 23:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem eszik azért ilyen forrón a kását. A tőzsdézést akkor ajánlom neked ha pénzügyi végzettséggel és megfelelő tőzsdei ismeretekkel rendelkezel.(vannak ilyen kurzusok is). Ha ezt jövedelemkiegészítésként szeretnéd csinálni akár néhány százezer forint is elég lehet a kezdéshez.Nekem az egyik sporttársam ezzel foglalkozik a munkája mellett (naponta kb 10 percet) és viszonylag kis rizikóval havi 6-8 % os hasznot tud elkönyvelni magának. Ha brókernek akarsz menni érettségizz le és ha úgy érzed megvannak a személyes kompetenciáid (önbizalom, jó kommunikáció, számítógépes ismeretek, egy idegen nyelv sem árt) akkor el tudsz menni egy ilyen képzésre.Maga a munka nem túl nehéz, megbízásokat kell teljesítened: eladsz-veszel árucikkeket, részvényeket stb... Igazából a kulcsszó az,hogy minél több ügyfelet halássz a cégednek ezért kapod a jutalékot.
2011. jan. 11. 04:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!