Heló (17 éves vagyok) és érdekel a tőzsde és a brókerkedés, mit javasoltok mit tudok tenni? Stb. leginkább ojan válaszolok válasza érdekelne aki ezen területen dolgozik.
Attól függ, milyen módon érdekel.
Ha brókerként akarsz dolgozni, akkor hajrá.
Tanulj sokat, keres egy megfelelő kapcsolattal rendelkező ajánlót és aljasúlj meg. (ezt a szót most találtam ki, tetszik)
Ha a tözsdézéssel akarsz pénzt keresni, akkor kösd fel magad már most, sok szenvedéstől megkiméled vele magad.
ja az első válaszolónak részven igaza van. Ha magánbefektető vagy, akkor jól jönnek a kapcsolatok. DE, van más megoldás is... ha tudsz programozni, fejlessz autómatizált tőzsdei rendszereket, amik autómatikusan analizálják a piacot, és megkötik a pozíciód. Nem kell érteni olyan mondvacsinált marhaságokhoz, mint a technikai elemzés, csak szimpla matek. (vagyis barominehéz, de megéri.) Ezt csinálom már 3 éve és nem panaszkodhatok.
Vagy írj levelet Soros Györgynek, hogy szegény vagy és küldjön pénzt:D
Gábor
Egy a baj!Igaz,hogy sokat lehet a tőzsdén nyerni,de egy pillanat alatt el is bukhatsz mindent,amin valószínüleg nem tudnál túljutni.
Szerintem,ha eszes vagy,keress kevésbé "veszélyes" szakmát.De te tudod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!