Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfi igazán és mélyen...

Ha egy férfi igazán és mélyen szereti a feleségét, nem csábul el?

Figyelt kérdés
Úgy értem szexuálisan mindig ott a kisértés bárki előtt, merthát élünk egy páran a földön. Vagy esetleg lehet szerelmes mondjuk egy fiatalabb nőbe, vagy bárkibe, hiszen a szerelem ellen sem vagyunk beoltva...Van aki még ilyen körülmények között is képes erős és hűséges maradni?
2012. ápr. 16. 20:41
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ha tényleg csak a párja számit neki, boldogan megy haza,hogy láthassa, törödnek egymással,vannak közös programok akkor kevés esélye van a félrelépésnek.leginkább akkor van félrelépés ha valamit nem kap meg a másiktol.a környezetemben ezt tapasztalom.
2012. ápr. 16. 20:45
 2/24 A kérdező kommentje:
és nem unja meg esetleg az is előfordulhat, jajj...minden előfordulhat, vagy ha jön egy fiatalabb lány, nő..JAJJJ
2012. ápr. 16. 20:48
 3/24 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem nem nagyon léteznek ilyen pasik. Ahogy nőből sincs sok ilyen, aki rá sem néz a pasikra.
2012. ápr. 16. 20:49
 4/24 anonim válasza:
100%
Ha elutazol távolra és sokáig kint rekedsz egy munkád során (Spanyolföld, Franciaország pl.), akkor sajnos bekövetkezhet, hogy igen. Önkontrolodtól függ, mennyire vagy képes az adott szituációt elutasítani igen hamar és nem letagadni házasságod.
2012. ápr. 16. 20:49
 5/24 anonim ***** válasza:
95%
Én soha nem csábultam el, mert tudtam annyira használni az agyam, hogy mit dobnék el egy ugyanolyan lyukért mint az összes többi, a különbség annyi, hogy a feleségeménél érzelem is van. 50/F
2012. ápr. 16. 20:51
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

A jót nem lehet megunni.

A veszekedést, a hideg légkört, a szexhiányt AAAZT meg lehet unni.

De a jót azt nem. :)

Ahogy egy feleség se csábul el, ha szereti a férjét. Ettől még nem forr össze a ...

De szerencsés esetben a feje irányítja az embereket.

Úgy vettem észre, aki úgy érzi, hogy számára a kapcsolata, a családja "érték", ha van mit féltenie, akkor nem kockáztatja a meglévő jót egy kis etyepetyéért.

Akkor lép félre (férfi és nő egyaránt), ha már nem érdekli, ha lebukik, fájdalmat okoz, ha válás lesz a vége.

Amikor már nem félti a meglévő kapcsolatát.

2012. ápr. 16. 20:52
 7/24 anonim válasza:
Utóbbi mondatodra a nők a kezdeményezők.
2012. ápr. 16. 20:56
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy férfi igazán és mélyen szereti a feleségét, nem csábul el !!

A mondatod végén lévő írásjel megváltoztatásával , máris megkaptad a választ.

Ne keress okokat.........., mert nincs

2012. ápr. 16. 20:57
 9/24 anonim ***** válasza:
50%

most mit aggodsz?? amint látom pánikbetegségben szenvedsz már elöre tövig rágod a körmöd hogy mi lesz 10 év mulva pedig még csak az elsö csok csattant el..most eltulozva nyiván. ha ez a te életedröl szol ez a kérdés akkor nem azért fognak félrelépni mert jön egy fiatalabb nö hanem mert pánikolsz mindenen. a nagy kérdés: MI LESZ HA???

semmi sem lesz mert ne gondolj erre!!! arra gondolj hogy szereted hogy öszinte vagy.ha azon fogsz görcsölni hogy mindnet megtegyél neki csak hogy magadnál tartsd azáltal magadbol is rongyot csinálsz.mi lenne ha a jelennel törödnél elfogadnád önmagad és természetes lennél?esetleg sikerülne magad mellett tartani a pasit minden gürcölés nélkül?

a fiatalabb nö elöfordul kapuzárási pániknál 50 évesen. az ellen nem tudsz tenni vagy lesz vagy nem...a változokor durva.

de az unalom ellen tudsz tenni! nem kell hagyni hogy ellaposodjon a kapcsolat.

2012. ápr. 16. 20:57
 10/24 anonim ***** válasza:
na persze korábban is jöhet fiatalabb nöcske de ha nem egy nömániás palit fogsz ki akkor már esélyesebb a boldog élet. pasifüggö is ám.
2012. ápr. 16. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!