Ha egy férfi igazán és mélyen szereti a feleségét, nem
csábul el?
Figyelt kérdés
Úgy értem szexuálisan mindig ott a kisértés bárki előtt, merthát élünk egy páran a földön. Vagy esetleg lehet szerelmes mondjuk egy fiatalabb nőbe, vagy bárkibe, hiszen a szerelem ellen sem vagyunk beoltva...Van aki még ilyen körülmények között is képes erős és hűséges maradni?
Hiába szerelmes valaki, ha nem olyan típus, úgyis félremegy.
A férfiak többségénél a szerelem különben is más, mint a szex. (pszichológia)
2012. ápr. 17. 14:03
22/24 anonim válasza:
Egyetértek a 14-es válaszolóval. Az élet nem fekete vagy fehér. Nagyon összetettek a kapcsolatok, az emberek nagyon sokat változnak életük során, nagyon sok élethelyzettel találkozunk. Szerintem nem is az a lényeg, hogy valakit megcsalnak-e vagy sem, hanem az, hogy elég erős-e a kapcsolat ahhoz, hogy túlélje a kríziseket és itt egyáltalán nem csak a megcsalásra gondolok. Tetszik vagy sem egy kapcsolat mindig két emberen múlik. Nincs olyan, hogy az egyik fél tökéletes a másik pedig tönkretesz mindent. Egy kapcsolathoz is és egy szakításhoz is mindig két ember kell! Szerintem egyébként egy megcsaláson is túl lehet jutni. Persze nem arról beszélek, amikor ez folyamatosan és rendszeresen történik. Egy kapcsolatban mindenkinek nagyon sok mindent bele kell adni, néha egy kicsit fel is kell adnia magából,a büszkeségéből ahhoz, hogy működjön. Ez természetesen csak akkor megy, ha cserébe sokkal többet kap, mint amennyit feladott.
2012. ápr. 17. 14:07
23/24 anonim válasza:
Én korábban mindig azt hittem, hogyha egy férfi igazán szerelmes, az garantálja, hogy nem fog megcsalni. De ez náluk nem így megy: minél több nővel való szexelés náluk ösztön és semmi köze a szerelemhez. Kiben jobban, kiben kevésbé van meg ez a hajlam és az egész azon múlik főleg, hogy mennyire képes a helyén kezelni ezt. Van olyan pasi, aki akkor sem fog megcsalni, ha nem igazán szerelmes beléd meg van olyan is, akit akkor is másokhoz hajt a farka, ha szerelmes. Ez az utóbbi típus szokott zokogva bocsánatért esedezni, ha kiderül a stiklije és esküdözni, hogy csak téged szeret. És ez így is van, csak épp nem fér a gatyájába. (többszörös tapasztalat)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!