Ha egy férfi igazán és mélyen szereti a feleségét, nem csábul el?
Amúgy miért félsz ennyire???
Mitől azt már értem , de miért ??
Adott rá okot?
Vagy többre tartod a párod , mint magad?
Esetleg nagy a korkülömbség ?
Ezeket lehet kiszűrni , írásaidból.
Ez azert szerintem nem ennyire egyszeru, hogy nagyon szereti, ebbol kovetkezik, hogy sohasem csabul el. Ez mind szep es jo lenne, ha igy volna, de az elet nem csak fekete es feher. A szerelemnek es a vonzalomnak is tobb formai vannak- es mindegyiknek vannak kulonbozo fazisai. Ilyen modon tehat lehet egyszerre tobb not is szeretni, csak mashogy. Az persze egy masik dolog, hogy az ember fianak van egy felesege, gyerekei szoval csaladja, akiket igazan szeret, ezert nem kockaztatja meg, hogy belemegy egy masik fajta kapcsolatba egy olyan novel, akit ugyancsak szeret, de maskepp... (peldanak okaert nem a tulajdonsagaiert, hanem a szepsegeert, ez a legegyszerubb es leggyakoribb, de pelda sok van meg) mert a lebukas a csalad elveszteset jelenti. Azonban en nem tudom elkepzelni, hogy valaki egyetlen egy not abszolut modon szeret, tehat csak es kizarolag ot, minden tekintetben a legjobbat kapja meg tole, nem tud elkepzelni nala szebbet, okosabbat, stb- ezert is mondjak, hogy nincs kapcsolat kompromisszum nelkul-, annal inkabb, hogy ezt a not x, y ez z tulajdonsagaiert szeretem, ezt pedig w es q tulajdonsagaert. Az, hogy egy kapcsolatban egy ferfi huseges tud- e lenni, az inkabb attol fugg, mennyi racio szorult bele, mint, hogy mennyi erzelem, az arany kb 65/35. En kb igy kepzelem el, persze a nokre is vonatkozik, de igy fogalmaztam, mivelhogy igy kerdeztel. :)
24/N
Ha szereti, akkor nem!
Amúgy, meg ráérsz majd ezen gondolkodni, ha a párod szerelmes lesz melletted.
Most még élvezd, hogy nincs harmadik, mert lehet, hogy nem is lesz.
Ha valaki igazán szereti a párját az nem csábul el, legyen az nő vagy férfi!
Legtöbb embernek fontosabb a családja mint, hogy egy adott csajjal legyen etyepetye, ha van esze akkor tudja jól, hogy ezeknek következménye lesz. Eldob egy biztos kapcsolatot, családot egy bizonytalanért.
Akár, hogy is nézzük sok nőnél csak az a fontos, hogy minnél több pasit kapjon meg akár nős akár egyedülálló és utána dobja.
tegnap 21:56
attól , hogy az ok megvan vállalhatja érte a felelősséget, a 2 nem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!