Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van olyan, akinek gyógyszerész...

Van olyan, akinek gyógyszerész a szakmája? Szereti a munkáját?

Figyelt kérdés

Jövőre fogok érettségizni. Nagyon érdekel a kémia, megy is, értem is. Szeretnék gyógyszerészetet tanulni, de érdekelne, hogy mi a véleményük azoknak, akik már gyógyszerészek, vagy lesznek?

Egy gyógyszerészeti végzettséggel, kórházban illetve gyógyszertárban lehet "csak" dolgozni? Jól keresnek? Köszönöm a válaszokat! L.19

2010. jún. 5. 22:04
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Nekem vannak gyógyszerész ismerőseim, akik azt mondják, hogy ahhoz képest, hogy mennyit tanultak, nem keresnek olyan jól. Egyikük már külföldön dolgozik.
2010. jún. 5. 22:57
 2/5 A kérdező kommentje:
De, kááár. pedig azt gondoltam, hogy gyógyszerészek egész jól keresnek.
2010. jún. 7. 19:46
 3/5 anonim válasza:
100%
nem csak a gyógyszertár v. kórház, nagyon jól lehet keresni pl. a gyógyszergyáraknál kutató gyógyszerészként, keresettek és meg is vannak fizetve. Gytárban 160-250 között, kórház nem tudom, gyógyszergyárban 600 körül!!!!
2010. nov. 12. 18:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Itt vidéken a gyógyszerészek millió felett keresnek.
2010. nov. 13. 10:51
 5/5 anonim válasza:
Ez szerintem attól függ, hogy ki milyen kapcsolatokkal rendelkezik meg hol dolgozik. Az biztos hogy találnál munkahelyet gyógyszerészként de kevés a jól fizető hely. Nekem középsuliban volt osztálytársam akinek az anyja volt gyógyszerész az apja meg tanár egy másik középsuliban, és nem voltak gazdagok volt egy negyedik emeleti lakásuk meg egy kis használtan vett autó. Szóval ne álmodozz százezres fizetésekről a patikában dolgozó gyógyszerészek nálunk vidéken 100-150 között kapnak kézhez.
2010. nov. 13. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!