Van itt olyan aki szereti a munkáját? Miaz?
Háeres vagyok (lánykori nevén személyzetis).
Több, mint 10 éve csinálom már, és alapvetően nagyon szeretem.
Persze vannak rosszabb/húzósabb időszakok, de sok emberrel dolgozom (főleg képzéseket szevezek), kedvesek a kollégák és a partnerek is. 10 percre van a lakásomtól, ez sem elhanyagolható.
hát nekem most nincs munkám, de a művészetek, alkotás, kreativitás okozná nekem a legnagyobb örömet, főleg ha tetszene más emberekenek, illetve megis tudnék élni belőle
de ehhez olyan kör kell, vagy olyan mecénás, vagy sok pénz, sajna:)
festő vagyok (és anyuka), szeretem
nővérem fodrász, szereti
férjem tesztelőmérnök, szereti
sógorom vágó, szereti
:)
Jó lenne ,ha kérdező ilyenkor rövid bemutatkozást csinálna !
Mi a foglalkozása,,mióta ,(vagy mióta nem),melyik korosztályba tartozik?
Miért tette fel a kérdését,csalódott a munkájában stb?
Bocsánat az előző 6# vagyok.Már megkaptam a választ.
Ez bizony nagyon kellemetlen ,ha egy munkahelyen kikezdik,kinézik a munkatársat.Nem kel megsértődni általában a női kollektívákra jellemző ,hogy klikkeket alakítanak,és jaj annak akire rászállnak.A kérdésedre válaszolva :Voltam csupa nőkből álló csoport vezetője,ott tapasztaltam meg ezt a mentalítást.
én egy képzésen voltam igy h "rámszálltak" úgymond, 1 év után ott is hagytam mert nem birtam, utáltam a közeget, azon felidegesítettem magam, ahogy rám nézett egy kettő, ja és 18 évesek voltak
25/L
Én banki ügyfélszolgálaton dolgoztam, imádtam :-))) (most itthon babázok)
Keress másik munkát a mostani mellett és ha találtál, akkor tudsz lépni innen!
Sok sikert! :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!