Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van itt olyan aki szereti a...

Van itt olyan aki szereti a munkáját? Miaz?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 17. 16:05
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Háeres vagyok (lánykori nevén személyzetis).

Több, mint 10 éve csinálom már, és alapvetően nagyon szeretem.

Persze vannak rosszabb/húzósabb időszakok, de sok emberrel dolgozom (főleg képzéseket szevezek), kedvesek a kollégák és a partnerek is. 10 percre van a lakásomtól, ez sem elhanyagolható.

2012. ápr. 17. 16:09
 2/21 anonim válasza:
90%

hát nekem most nincs munkám, de a művészetek, alkotás, kreativitás okozná nekem a legnagyobb örömet, főleg ha tetszene más emberekenek, illetve megis tudnék élni belőle

de ehhez olyan kör kell, vagy olyan mecénás, vagy sok pénz, sajna:)

2012. ápr. 17. 16:13
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

festő vagyok (és anyuka), szeretem

nővérem fodrász, szereti

férjem tesztelőmérnök, szereti

sógorom vágó, szereti

:)

2012. ápr. 17. 16:18
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Én fogorvosi asszisztens vagyok, és nagyon szeretem a szakmámat, és dolgozni is szeretek.
2012. ápr. 17. 16:20
 5/21 A kérdező kommentje:
Fel akarok mondani a munkahelyemen, mert minden nap gyomorideggel megyek be. Nem olyan régóta vagyok ott a kollégák meg már 15-20 éve és nem is fogadnak be olyan könnyen, hisz már kis összeszokott csapat( vagy az a probléma hogy 23 évesen túl fiatal vagyok köztük). Mindig is "munkamániás" voltam, de ezt utálom, viszont nem olyan egyszerű munkát találni ebben a szép országban. De szeretnék olyat csinálni amit szeretek egy olyan munkahelyen ahová nem orrvérzéssel kell bemennem:S. Túlságosan nagyok az igényeim?:S úgy irigylem azokat akik megtalálták a nekik megfelelő munkát és szeretik is.
2012. ápr. 17. 16:31
 6/21 fúróferkó ***** válasza:
50%

Jó lenne ,ha kérdező ilyenkor rövid bemutatkozást csinálna !

Mi a foglalkozása,,mióta ,(vagy mióta nem),melyik korosztályba tartozik?

Miért tette fel a kérdését,csalódott a munkájában stb?

2012. ápr. 17. 16:33
 7/21 fúróferkó ***** válasza:
100%

Bocsánat az előző 6# vagyok.Már megkaptam a választ.

Ez bizony nagyon kellemetlen ,ha egy munkahelyen kikezdik,kinézik a munkatársat.Nem kel megsértődni általában a női kollektívákra jellemző ,hogy klikkeket alakítanak,és jaj annak akire rászállnak.A kérdésedre válaszolva :Voltam csupa nőkből álló csoport vezetője,ott tapasztaltam meg ezt a mentalítást.

2012. ápr. 17. 16:38
 8/21 anonim válasza:
100%

én egy képzésen voltam igy h "rámszálltak" úgymond, 1 év után ott is hagytam mert nem birtam, utáltam a közeget, azon felidegesítettem magam, ahogy rám nézett egy kettő, ja és 18 évesek voltak

25/L

2012. ápr. 17. 16:59
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Én banki ügyfélszolgálaton dolgoztam, imádtam :-))) (most itthon babázok)

Keress másik munkát a mostani mellett és ha találtál, akkor tudsz lépni innen!

Sok sikert! :-)))

2012. ápr. 17. 17:04
 10/21 A kérdező kommentje:
Én 2 hónapja vagyok itt, de már idegileg teljesen le vagyok zúzva. Magamra sem ismerek. A fizetés miatt nem éri meg maradnom, épp hogy elég, a családtól messze vagyok... de valami tapasztalatszerzés, "gyakorlat" miatt muszáj mert mindenhol ez az első kérdés, hogy hol dolgoztam eddig. :S
2012. ápr. 17. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!