Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 24 évesek, mennyit kerestek,...

24 évesek, mennyit kerestek, milyen végzettséggel?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok, már évek óta lediplomáztam, de eddig külföldön dolgoztam vendéglátóiparban, és önkénteskedtem.

Most viszont pár hónapos keresgélés után találtam egy munkahelyet Magyarországon, amihez diplomát, és nyelvtudást kértek.

Viszont elgondolkodtam, hogy a saját korosztályom vajon mennyit keres?!

Magyar átlagokat tudok, bár szerintem ezek a statisztikák nem reálisak, hisz rengeteg ember van minimálbérre bejeletve, pedig többet keres.

De érdekelne, hogy, mi fiatalok, -de mégse az épp leérettségzettek- (főleg diplomával, vagy szakképzettséggel) mennyit keresünk?!

Remélem mindenki tudja, hogy nem személyeskedni akarok, hiszen ez egy anonim oldal. Csak látni, mi a helyzet a manapság.

2012. márc. 29. 10:44
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Annak aki oda volt az 1millió forintal.(h még ha drogot is árulna sem hinné el)hát a poros Mo-on én sem.1-ik ismerősöm futárnak ment ki Bécsbe 3000€-t keres.Középiskolája van.
2012. máj. 26. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!