Középkorúként középfokú végzettséggel tényleg kilátástalan a helyzet?
Arra nem gondoltál, hogy elvégezhetnél egy OKJ-s tanfolyamot?
De persze ez csak egy javaslat.
Munkáltató vagyok, egy-néhány kisboltot üzemeltetek, amikor meghirdetek egy állást a pályázók több, mint 2/3-a hihetetlen önteltséggel és flegmasággal, úgy viselkedik, mintha nem is tudom, az úristennel üzletelnék itt.
Volt egy nő aki komolyan kiakadt azon a kérdésen, hogy beszél-e nyelveket...
Változtass a mentalitásodon, mert lehet érezni egy állásinterjún.
Már elkezdtem OKJ-s tanfolyamot. Jelenleg logisztikai ügyintézőnek tanulok. Angol középfokú nyelvvizsgám van és gépírás tudásom, meg az office programok. Szóval csupa olyan amiből 12 egy tucat.
Honnan ismered olyan jól a mentalitásomat?
"Honnan ismered olyan jól a mentalitásomat?"
Egy szóval sem mondta, hogy ismeri. Ha úgy gondolod, gond van vele, változtass. Viszont ha úgy gondolod, hogy már nem lehet jobb a mentalitásod, az azt mutatja, hogy még van hova fejlődni.. ;)
a mentalitás lelki alkathoz köthető gondolkodásmód.Nem olyan egyszerű rajta változtatni. Fejlődni meg mindenkinek van hová. Nyilván valamelyest próbálkozom,
De nem lesz nagyon hiteles, ha kibújok a bőrömből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!