Irodai munkával, középfokú végzettséggel (érettségi) ugye lehet kézhez kapni 60ezer Ft-ot? Milyen irodai munkakörben lehet 60e-t keresni érettségivel?
Adatrögzítő, adminisztrátor. Minimálbér után 60.000-t kapsz a hó végén 8 órás munkavégzésnél. De mivel nagy a túljelentkezés ezekben a szakmákban, nem akarlak hitegetni, parányi az esélyed.
Ha fizikailag alkalmas vagy, akkor vágj neki, takarító, árufeltöltő, amit csak el tudsz végezni. Ne várd a sült galambot, ha elébe mész sem kapod meg. Nekem nem csak érettségim van, egészségügyileg beteg vagyok, így fizikait nem vállalhatok, és állandó jelleggel pályázgatom az irodai állásokat már nagyon régóta, és semmi. Szóval ebben ne reménykedj.
Köszönöm a választ és ezzel kapcsolatban vona egy kérdésem:"Adatrögzítő, adminisztrátor. Minimálbér után 60.000-t kapsz a hó végén 8 órás munkavégzésnél."
EZ azt jelenti, hogy a minimálbért (ami most ha jól tudom 47e) a cég kiegésziti 60ra?
Bár nem irodai munka, de én bankba mentem ügyféltérbe. A kezdő fizum volt 80 körül, azóta emelkedett.
De ide kell nyelvvizsga és nyelvtudás is (2 magyar és 2 angol nyelvű interjúja volt a most felvett új lánynak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!