Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Érettségivel és egy középfokú...

Érettségivel és egy középfokú nyelvvizsgával el lehet helyezkedni? Ha igen milyen munkakörben?

Figyelt kérdés
2012. márc. 3. 16:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én diplomával, és két nyelvtudással nem tudok...hát, hajrá. Betanított munkásnak, értékesítőnek, esetleg valami egyszerűbb irodai munkára. Én elég pesszimista vagyok, nem akarlak lehúzni téged is, de többre mennél szerintem egy jó szakmával.
2012. márc. 3. 20:00
 2/8 anonim ***** válasza:
72%
Én bankba mentem ügyintézőnek. Nem volt könnyű, mert ugye ott a 3-4 főnök és az ügyfelek, és mindig én voltam a hülye :-(
2012. márc. 3. 20:33
 3/8 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm, hogy írtatok.
2012. márc. 3. 21:00
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem attól függ, hol keresel munkát. Budapesten sokkal nagyobb eséllyel találsz valamit, mint mondjuk a Tiszántúlon.

Értékesítői munkakörben vagy biztosítónál, bár ezeknél általában jutalékos munkát kínálnak, call centerben vagy eladóként szerintem lehet próbálkozni.

2012. márc. 3. 21:07
 5/8 A kérdező kommentje:
Eladó nem szeretnék lenni. Köszi a választ. Egyébként debreceni vagyok.
2012. márc. 3. 23:16
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én asszisztensként, ügyintézőként dolgozom. De mindenhova csak ismerős ajánlásával tudtam bekerülni. Akárhol voltam, az volt a rendszer, hogy megkérdezték az alkalmazottakat, kinek van ismerőse, és azok közül választottak. Szóval mozgósítsd a kapcsolataid!
2012. márc. 3. 23:34
 7/8 A kérdező kommentje:
Az nem olyan rossz munka. Köszi a választ.
2012. márc. 3. 23:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Pl.

Takarító

2018. nov. 9. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!