Érettségivel és egy középfokú nyelvvizsgával el lehet helyezkedni? Ha igen milyen munkakörben?
Figyelt kérdés
2012. márc. 3. 16:26
1/8 anonim válasza:
Én diplomával, és két nyelvtudással nem tudok...hát, hajrá. Betanított munkásnak, értékesítőnek, esetleg valami egyszerűbb irodai munkára. Én elég pesszimista vagyok, nem akarlak lehúzni téged is, de többre mennél szerintem egy jó szakmával.
2/8 anonim válasza:
Én bankba mentem ügyintézőnek. Nem volt könnyű, mert ugye ott a 3-4 főnök és az ügyfelek, és mindig én voltam a hülye :-(
3/8 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm, hogy írtatok.
2012. márc. 3. 21:00
4/8 anonim válasza:
Szerintem attól függ, hol keresel munkát. Budapesten sokkal nagyobb eséllyel találsz valamit, mint mondjuk a Tiszántúlon.
Értékesítői munkakörben vagy biztosítónál, bár ezeknél általában jutalékos munkát kínálnak, call centerben vagy eladóként szerintem lehet próbálkozni.
5/8 A kérdező kommentje:
Eladó nem szeretnék lenni. Köszi a választ. Egyébként debreceni vagyok.
2012. márc. 3. 23:16
6/8 anonim válasza:
Én asszisztensként, ügyintézőként dolgozom. De mindenhova csak ismerős ajánlásával tudtam bekerülni. Akárhol voltam, az volt a rendszer, hogy megkérdezték az alkalmazottakat, kinek van ismerőse, és azok közül választottak. Szóval mozgósítsd a kapcsolataid!
7/8 A kérdező kommentje:
Az nem olyan rossz munka. Köszi a választ.
2012. márc. 3. 23:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!