Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 24 évesek, mennyit kerestek,...

24 évesek, mennyit kerestek, milyen végzettséggel?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok, már évek óta lediplomáztam, de eddig külföldön dolgoztam vendéglátóiparban, és önkénteskedtem.

Most viszont pár hónapos keresgélés után találtam egy munkahelyet Magyarországon, amihez diplomát, és nyelvtudást kértek.

Viszont elgondolkodtam, hogy a saját korosztályom vajon mennyit keres?!

Magyar átlagokat tudok, bár szerintem ezek a statisztikák nem reálisak, hisz rengeteg ember van minimálbérre bejeletve, pedig többet keres.

De érdekelne, hogy, mi fiatalok, -de mégse az épp leérettségzettek- (főleg diplomával, vagy szakképzettséggel) mennyit keresünk?!

Remélem mindenki tudja, hogy nem személyeskedni akarok, hiszen ez egy anonim oldal. Csak látni, mi a helyzet a manapság.

2012. márc. 29. 10:44
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
60%
keveset.
2012. márc. 29. 11:10
 2/21 anonim ***** válasza:
60%

Ipari ingatlanok, üzleti ingatlanok, mezőgazdasági ingatlanok, telkek és gépek értékesítésével foglalkozok bel és külföldön egyaránt.

A tisztán jutalékos rendszer miatt a jövedelmem elég nagy szórást mutat. Nem is szoktam nagyon havi bontásban nézni, de ha egy havi átlagot kellene mondani akkor bőven nettó 500 ezer felett.

24 éves vagyok a legmagasabb végzettségem pedig érettségi.

2012. márc. 29. 11:18
 3/21 anonim válasza:
95%
egyetemi végzettséggel a legtöbb barátom kb. 180-220e nettót
2012. márc. 29. 11:23
 4/21 anonim ***** válasza:
50%
egy olyan munka ami a másodiknak van engem is érdekelne.
2012. márc. 29. 11:25
 5/21 anonim ***** válasza:
42%
Én 2 diplomát is letettem egyszerre.Ausztriában dolgozom és netto 870.000 forintot keresek 1 hónapban.Magyarországon egy cég nettó 250.000 forintot ajánlott.
2012. márc. 29. 11:42
 6/21 anonim ***** válasza:
77%
5-ös, építőiparban dolgozol?
2012. márc. 29. 11:46
 7/21 anonim ***** válasza:
72%
Na figyeld csak, hogy záporoznak majd a kommentek, hogy "nincs diplomám és mennyivel többet keresek, mint egy diplomás, háhááá, látjátok-e?" csak aztán messziről jött ember azt mond, amit akar.
2012. márc. 29. 13:18
 8/21 anonim ***** válasza:
59%

Így van. Igaza van az előttem válaszolónak. Ennek a kérdésnek semmi értelme. Írom is hogy miért: 24 éves vagyok, 8 általánossal rendelkezem és havi nettó 1 millió ft-ot keresek egy cégnél.

Pedig ezek közül egyik sem igaz....

2012. márc. 29. 14:08
 9/21 anonim ***** válasza:
48%

#2 és #5 mivel foglalkoztok?

Tökre érdekes.

Én 24 éves programozó/tesztelő havi nettő 3kiló,de ez töbet akarok.

2012. márc. 29. 14:30
 10/21 A kérdező kommentje:

Miért ne lenne értelme a kérdésnek?

Reméltem, hogy mivel anonim oldalon vagyunk, nem fog senki hazudni, nem származik belőle előnye vagy hátránya, ha őszinte, maximum engem informál félre. :)

Szóval bevallja, hogy tényleg mire vitte eddig az életben, nem ismerjük, nem fogunk rá a fizetése miatt felnézni, vagy esetleg lenézni.

A válaszok alapján elég jól keresnek a mai fiatalok. :)

Mondjuk Ausztriával esélyünk sincs versenyezni, én is Bécsben dolgoztam, diákként 2000eurót kerestem havonta...

2012. márc. 29. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!