Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 24 évesek, mennyit kerestek,...

24 évesek, mennyit kerestek, milyen végzettséggel?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok, már évek óta lediplomáztam, de eddig külföldön dolgoztam vendéglátóiparban, és önkénteskedtem.

Most viszont pár hónapos keresgélés után találtam egy munkahelyet Magyarországon, amihez diplomát, és nyelvtudást kértek.

Viszont elgondolkodtam, hogy a saját korosztályom vajon mennyit keres?!

Magyar átlagokat tudok, bár szerintem ezek a statisztikák nem reálisak, hisz rengeteg ember van minimálbérre bejeletve, pedig többet keres.

De érdekelne, hogy, mi fiatalok, -de mégse az épp leérettségzettek- (főleg diplomával, vagy szakképzettséggel) mennyit keresünk?!

Remélem mindenki tudja, hogy nem személyeskedni akarok, hiszen ez egy anonim oldal. Csak látni, mi a helyzet a manapság.

2012. márc. 29. 10:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
95%
Az 5. vagyok.Építőmérnöki diplomám van és egy kereskedelem és marketing.Építőmérnök szakma tetszett de a marketing is nagyon vonzó volt számomra , dönteni nem tudtam a kettő között így mindkettőt elvégeztem.Angolul és németül anyanyelvi szinten beszélek.Dolgoztam már Angliában is , jelenleg Ausztriában de a célom az USA.
2012. márc. 29. 15:06
 12/21 anonim ***** válasza:
77%

Gratulálok neked utolsó,tök jó,ilyeneket hallani.Hogyan tanultál meg jól a két nyelven?Már úgy mentél ki,hogy profin ment?Vagy kint tanultad meg?

Én Luxemburgot tervezem most.

2012. márc. 29. 15:23
 13/21 A kérdező kommentje:

Utolsó, én ha nem is anyanyelvi szinten, de ahhoz közel vagyok angolból és németből is.

Mindkettőből volt felsőfokú nyelvvizsgám már akkor, amikor érettségiztem. Bécsben végeztem az egyetemet,vagyis 3 évig ott laktam. Aztán meg angol nyelvterületen dolgoztam 2 évig.

Szerintem ha megvan hozzá az alapod, akkor két év alatt a lehető legtöbbet ki tudod hozni a nyelvtudásodból anyanyelvi környezetben. Persze mindig fogsz újat hallani, de nekem -régi könyveket, Jókait olvasva- a magyar nyelv is tud még mindig újat mutatni :)

2012. márc. 29. 17:08
 14/21 anonim ***** válasza:
81%

.A 11. vagyok.Az angolt általános iskolás koromtól tanultam ahogyan a németet is.8. év végén alapfokút tettem angolból és németből is.Gimnázium végén pedig középfokot mindegyikből.Egyetem alatt is fejlesztgettem , de papíron még mindig csak középfokon beszélek.Feleslegesnek találom hogy szerezzek egy felsőfokú papírt róla mivel teljesen jól beszélem ezt a 2 nyelvet.

Egyébként jártam magántanárokhoz is mielőtt nyelvvizsgáztam.Meg érdekelt ez a 2 nyelv.

2012. márc. 29. 18:23
 15/21 anonim ***** válasza:
47%
8 általánossal 1 milliót egy cégnél... milyen cégnél? ez valami kamu hozzászólás, ezt még akkor sem hinném el, ha kábítószerrel kereskednél.
2012. márc. 29. 23:29
 16/21 anonim ***** válasza:
47%
bocsánat, félreolvastam, horvátul gondolkodtam miközben olvastam! :D
2012. márc. 29. 23:35
 17/21 anonim ***** válasza:
73%

24 éves a programozó srác vagyok.

Én is járok különórára angolból angol szakos tanár aki Venezuelai,tehát magyar nála nuku.Tök jó,tárgyalási szint a cél,plusz a francia,mert szeretem és Luxemburgba az kell.

Grat srácok,le a kalappal előtettek,én még csak kullogok utánatok,de rajta vagyok az ügyön.

2012. márc. 30. 00:07
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Értékesítési munkával lehet érettségivel keresni milliókat. Ha el tud adni cégeknek nagy összegű ingatlanokat.
2012. márc. 30. 01:27
 19/21 anonim ***** válasza:
81%

Igazából a végzettség nem számít szerintem,hanem,hogy mi van az elmédben.Ott van Stadler József,8 általánosa van csak.

Bill Gates,Steve Jobs,és ott az Oracle igazgatója kirúgták őket az egyetemről.

2012. márc. 30. 01:48
 20/21 anonim ***** válasza:
Pénzügy,diploma,kb.nettó 150.000ft.
2012. máj. 24. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!