Álláskeresők mit csináltok egész nap otthon? Mióta kerestek állást?
Most akartam ez ügyben kérdést feltenni, mert teljes (volt) az elkeseredettségem :( De! Miközben írtam a kérdést, éppen behívtak 1 interjúra!!! Most nagy a boldogság! :)
Egyébként én (nő vagyok) ellátom a házimunkát, netezek, angolt tanulok, fősulira is járok-erre is tanulok alkalomadtán. Sőt! Ma találtam ki, hogy eljárok futni és biciklizni is, ki tudja, lesz-e rá időm munka mellett!
Persze, minden nap 1-2 óra elmegy arra, hogy az aktuális hirdetéseket megnézem, jelentkezem, utánaolvasok a cégnek, stb...
Nekem simán elmegy a napom. Mikor hazajön a párom, utána együtt vagyunk.
Utolsó: jó arc lehetsz! :DDD
Én egy perce kacagok a dumádon. Bár lehet én se vagyok 100-as és azért vihorászok itt kínomban.
(Nálam is hasonló a felállás, 3 hónapja vagyok itthon, és amiben eddig reménykedtem onnan is visszautasítottak. Hangulatingadozás, konfliktusok, mit tegyek még meg többet? Én vagyok a lúzer, tróger amiért nincs semmi? Ezek a gondolatok az univerzális nihil közepette.)
De hogy érdemileg hozzászóljak a kérdéshez: hirdetések böngészése, esetleg pár hívás hátha..max 3 óra
majd gép kikapcs: takarítás, mert azt mindig kell, ha szép idő van, akkor ki a szabadba napozni, olvasni, kutyát sétáltatni esetleg füvet nyírni, kocsit mosni, kertészkedni...ilyesmiket lehet.
És csak késő estefelé netezek újra vagy filmezek. Nem lehet egész nap a gép előtt ülni (közösségi oldalakon nézegetni ki, mit csinál), mert belekattansz hosszútávon... és szarabbul leszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!