Vannak itt olyan emberek, akik úgy élték le a kamaszkorukat, hogy egész nap otthon ültek? (bőv. Lent)
Soha nem jártak társaságban, a suliban is általában egyedül voltak.
Hétvégén, nyári szünetben otthon voltak.
Nem voltak barátaik, párkapcsolatot soha nem tudtak kialakítani.
Igen.Én is otthonülős vagyok,de barátaim vannak.Szünetekben is inkább otthon vagyok,rendes lányt se találtam még magamnak.
De azért próbálkozni kell, lesz még jobb is.
Én is ilyen vagyok, az eddigi életemnek a nagy része így telt el. Bár azért volt olyan időszak, hogy volt barátom. Azért néha eljárogatok sétálgatni, de hát egyedül nem olyan jó; legalábbis azt mondom, hogy ennyire azért nem szeretek egyedül lenni.
A "kocka" kifejezés az nekem irritáló, bár nem tudom, hogy miért hívják így az ilyen embereket azok, akik ezt a szót használják. Ez a szóhasználat elég nagyfokú érzéketlenségre vall; nekem lenézőnek tűnik. Az ilyen szavaknak a használata tökéletesen jellemzik a mai eltorzult, beteges világot. Bár sajnos vannak ennél sokkal durvábbak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!