Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vannak itt olyan emberek,...

Vannak itt olyan emberek, akik úgy élték le a kamaszkorukat, hogy egész nap otthon ültek? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Soha nem jártak társaságban, a suliban is általában egyedül voltak.

Hétvégén, nyári szünetben otthon voltak.

Nem voltak barátaik, párkapcsolatot soha nem tudtak kialakítani.

2012. febr. 7. 11:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen.Én is otthonülős vagyok,de barátaim vannak.Szünetekben is inkább otthon vagyok,rendes lányt se találtam még magamnak.

De azért próbálkozni kell, lesz még jobb is.

2012. febr. 7. 20:02
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Vannak kockák a nevük
2012. febr. 8. 18:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok, az eddigi életemnek a nagy része így telt el. Bár azért volt olyan időszak, hogy volt barátom. Azért néha eljárogatok sétálgatni, de hát egyedül nem olyan jó; legalábbis azt mondom, hogy ennyire azért nem szeretek egyedül lenni.

A "kocka" kifejezés az nekem irritáló, bár nem tudom, hogy miért hívják így az ilyen embereket azok, akik ezt a szót használják. Ez a szóhasználat elég nagyfokú érzéketlenségre vall; nekem lenézőnek tűnik. Az ilyen szavaknak a használata tökéletesen jellemzik a mai eltorzult, beteges világot. Bár sajnos vannak ennél sokkal durvábbak is.

2012. máj. 27. 01:04
 4/5 anonim ***** válasza:
és most 14 éves vagyok és eddig mindig otthon töltöttem a szabadidőmet :\ ovis koromban mindig voltam valahol de nem is itt laktunk ahol most
2012. júl. 10. 19:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Van bizony
2016. szept. 19. 01:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!