Mit tegyek? Maradjak a munkahelyem, vagy menjen?
Olyan cégnél dolgozom, amit a párommal közösen kezdtünk (persze nekem nincs tulajdonrészem). Én hoztam az első ügyfelet, aztán az első nagy ügyfelet. Kulcsember vagyok, viszont szakítottunk. Természetesen neki nincs az ellen kifogása, hogy a cégnél maradjak, sőt bajban is lennének ha elmennék, mert nem találnának egykönnyen embert a helyemre.
Persze nekem se lenne könnyű hirtelen új melót találni, pláne nem olyan helyet, ahol relatíve rugalmas a munkaidőm, jó a fizum, behordhatom a kutyáimat stb.
De nem tudom hogyan lehet kezelni ezt a helyzetet. Ma pl. még nem ért be, és nem tudom, hogy tárgyal, vagy hol a francba van, ugye mostmár nem is kérdezhetem meg tőle. Nem tudom hogy fogom bírni ezt az egész közös munka dolgot, hogy minden nap itt van az orrom előtt, de nem kérdezhetek a magánéletéről, stb.
Ti mit tennétek a helyemben?
Szia! Még mindig itt vagyok, aránylag normalizálódott a helyzet. Új szerelem mondjuk nincs, de az egészségügyi szexelés már megoldódott :)
És őszintén szólva kicsit könnyebb is talán így, hogy minden nap látom, tudom, hogy semmit nem változott, az idegesítő szokásai is szem előtt vannak, nem tudom fejben idealizálni.
Már nem hiányzik egyáltalán :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!