Menjek vagy maradjak? Mit csináljak?
Rájöttem hogy nem szeretek kamionos lenni. Én kőművesnek tanultam de először elmentem katonának utána pedig kamionosnak. Azon gondolkozok már egy ideje hogy lehet hogy el kéne menni kőművesnek és lenne egy nyugodtabb életem. Szerintem így jobb lenne a családomnak is és nekem is. Csak azt nem tudom hogy megéri-e vagy nem. Szerintetek menjek vagy ne?
32F
A telet próbáld meg kihúzni kamionosként, mert kőművesként valószínűleg nem lesz munkád, nem lesz kereseted.
Van egy ismerősöm, ő villanyszerelő, ugyanebben a cipőben jár. Kamionosként keres annyit, amiből a család megél, viszont fárasztó munka, és az állandó távollét a családtól nem tesz jót senkinek.
Amikor otthagyja a kamiont, szakmájából viszont nem tudja ugyanazt a pénzt megkeresni (kevés az építkezés manapság), ezért egy idő után ismét visszaül a kocsira.
Ezért mondom, a telet még próbáld meg kihúzni a kocsin, tavasszal pedig majd látod, kőművesként egyáltalán lesz-e munkád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!