Menjek vagy maradjak? (a többi lent)
21 éves vagyok még nem nagyon utaztam sehova főleg nem hosszabb távon. De szükségem van a pénzre hogy fizessem a sulit, és hogy el tudjuk otthonról költözni.
A lényeg az hogy egy másik városban kaptam munkát 4-5 órás az út oda vonattal. A munkabeosztásom igencsak szétszórt minden hónapban kb annyiszor jönnék haza ahányszor be kell mennem az egyetemre(levelező). Nem lesz könnyű a műszakvezetővel ezt megbeszélni.
Igazán csak az zavar hogy alig fogok találkozni a számomra legfontosabb személlyel. Még soha nem voltunk egymástól távol 4 napnál hosszabb ideig. Nagyon ragaszkodok hozzá és ez úgy érzem megköti a kezem.
Nagyon szeretnék önállósulni, de félek hogy nagyon hiányozni fog ő.
Mások hogy viselték ezt?
Szerintem ne menj, nem éri meg némi pénzért tönkrevágni a kapcsolatodat. 4-5 óra az sok, kb. 300km, műszakban való munka.
Én kizárt dolog, hogy megcsinálnám.
Nekem volt ilyen tapasztalatom, 2 kapcsolatom ment tönkre.
Nekem nincs pasim egy másik emberről beszélek egy családtagról.
Köszi a választ!
Anyuval képzelem el a jövőmet és nem szándékozok külön költözni tőle és nem fogom ezt egy kapcsolat miatt szétrombolni nem is lennék rá képes. Nem számítana mekkora a szerelem akkor se költöznék össze mással. Házasodni meg úgyse akarok, gyereket meg pláne.
Havonta tudnék hazajönni, de van rá mód hogy sűrűbben maximum hetente.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!