Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Olyan állás, ahova középfokú...

Olyan állás, ahova középfokú végzettséget kérnek, de én elküldöm az önéletrajzomat amiben fel van tüntetve a főiskolai végzettségem is, létezik hogy azét nem vesznek fel mert nekem felsőfokúm is van?

Figyelt kérdés

De ha a cég, aki kiírta az álláshirdetést, odaírta a jövedelmet egyértelműen nettóban hogy mennyit ad fixen, akkor gondolja hogy én azt figyelembe vettem, és mindegy hogy van főiskolai végzettségem is, az nekem megfelel.

Akkor miért nem hív be még állásinterjúra sem? Hisz nem kell attól félnie hogy elégedetlenkedek majd a fizetés miatt, mivelhogy egyértelműek kiírta hogy mennyit ad, és az nekem jó. Most akkor vegyem ki a főiskolát az önéletrajzból amikor ilyen álláshirdetésre küldöm a jelentkezésem?

2012. jan. 9. 10:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
52%

Ha jobban körülnézel rengeteg ilyen van, főleg a személyi asszisztens munkák.

Na meg pl. a zepteresek is kitesznek magukért, ahol luxusutakat sorsolnak ki az alkalmazottak közt, meg amit nyújtunk: légkondis iroda.

2012. jan. 10. 10:51
 12/14 A kérdező kommentje:
Igen. A zeptereseket már ki tudom szűrni szerencsére már abból hogy ki a kapcsolattartó, meg eleve a szövegből is lehet tudni hogy ez tuti zepteres hirdetés, vagy ovb-s vagy hasonló, amit jobb elkerülni.
2012. jan. 10. 11:09
 13/14 anonim ***** válasza:

Pont most szállt rám egy kérdésemnél valami OVB-s, aki szerint az milyen jó dolog és hülye vagyok, hogy nem akarok ott dolgozni.

A Zepternél már én is ismerem sok hirdető nevét, a 13. kerületi irodaházat, O.B. irodaházat, európai szintű keresetet...

2012. jan. 10. 11:13
 14/14 A kérdező kommentje:
Engem annak idején behúzott mind a kettő a csőbe, már mint csak addig hogy elmentem az állásinterjújukra. Mert az elején még nem nagyon voltam képben. De ahogy meghallottam a szöveget amit lenyomott mind a kettő, sarkon is fordultam. Azóta elkerülöm ezeket a cégeket. Csak sajnos ezek miatt sokszor kételkedve nézem a többi hirdetést is, hogy véletlenül nem vajon valamelyiküknek a burkolt hirdetése. De amikor jön az e-mail vagy felhívnak és rákérdezek hogy melyik is ez a cég, merthogy a hirdetésbe nem írták le a nevét, akkor már jön a terelés, meg nem is akarják még ott sem kimondani a nevét, ekkor már tudom hogy arra az állásinterjúra nem megyek.
2012. jan. 10. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!