Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Létezik-e olyan oktatási...

Létezik-e olyan oktatási intézmény Budapesten, ahol 23 évesen is tandíjmentesen tudnék tanulni (hétvégente) és megszerezni, egy középfokú vagy emelt szintű OKJ-s szakmát?

Figyelt kérdés

23 éves múltam tavaly novemberben és sajnos még nincs OKJ-s szakmám. Nagyon szeretnék valami normális munkahelyet, ahhoz viszont szakmát kellene csinálnom, azonban az anyagi helyzetem jelenleg elég záros, így hiába nézem a különböző költségtérítéses tanfikat, csak a szívemet fájdítom.. :(

Olyat viszont még nem találtam, ahol 23 évesen, hétvégi oktatási renddel (vagy esetleg estin) tanulhatnék INGYENESEN.

Ha valaki tud esetleg ilyenről, legyen szíves megosztani velem!

Előre is köszönöm!

2011. jan. 7. 03:07
 1/2 anonim válasza:

Sajnos ingyenes oktatasrol en sem tudok. En kozepiskolat nyogom, estin, de felevente 25 ezer szerintem nem sok ra, es egy OKJ is kb ennyibe kerul. En munkanelkulivel csinalom. Helyezkedj el valami gyarba addig, ha palyakezdo vagy, amellett nyugodtan lehet hetvegi suliban tanulni (meg folyamatos muszakrend mellett is, bar ugy eleg bonyolult) es meg jovedelmed is van.

Az elso OKJ egyebkent ingyenes. De ezt a kiszemelt iskolaban kell megkerdezni, hogy naluk megvan-e ez a lehetoseg, javaslom, minel elobb, hogy jelentkezeskor biztos legyen a helyed.

Remelem, segithettem, bar annyira nem ertek ehhez a dologhoz, mivel nem all szandekomban OKJ-ra menni... :)))

2011. jan. 7. 09:26
 2/2 anonim válasza:
Megint en vagyok. Van egy kepzesi kozpont Kelenfoldon, SZAMALK a neve, a honlapjukat guglival egyszeruen megtalalod. Ott azt hiszem, elso OKJ ingyenes, de munkanelkulieknek adnak szep osszegu kedvezmenyeket. Erdeklodj :)
2011. jan. 7. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!