Óvónőnek tényleg csak a buták mennek? Nem azok, akik családot szeretnének és mellé egy családbarát munkahelyet?
Idén végzel? Hát esetleg próbálkozz a Felvi.hu-n, vannak különböző személyiség tesztek, lehet, hogy előrébb nem visznek, de érdekesek. :)
Különböző tanár szakok esetleg? (bár nem tudom, milyen korú gyerekekre gondoltál)
Ma 20:12 egyetértek veled.:)
Nekem nincs rossz tapasztalatom az óvónőkkel kapcsolatban,bár én magam nem lennék az.Picikkel jobban elvagyok.Ezért is tanulok a fősulin csecsemő-és kisgyermeknevelő szakon.:)
Gyerekpszichológia?
Én is gondolkoztam anno a pszichológia pályán, de engem csak a kriminálpszichológia érdekel. Meg a pszichológia azon ága, akik a kórházakban dolgoznak és ott segítenek a mielőbbi gyógyulásba (Kisegíthetnétek,hogy pontosan hogyan hívjuk az ilyen pszichológust)
Most látom van egy pár 20:12.:D
Én arra gondoltam aki 85%-ban hasznos válaszokat ad.
Ha óvónő szeretnél lenni, akkor menj annak, ne hallgass senki másra. Nyelvtanulást erőltesd mellette, az jól jön, bármi is történjen.
Az, hogy "buták" mennek oda, elég relatív, óvónőként nem kell tudnod részecskegyorsítót építeni. Ha szeretsz gyerekekkel foglalkozni, akkor ez a te pályád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!