Hogyan tegyem magam túl rajt?
Figyelt kérdés
Kaptam egy jónak ígérkező munka lehetőséget amit nem tudom hogy én rontottam e el vagy más is így reagált volna.A dolog úgy kezdődött hogy ígértek nekem egy jó munka lehetőséget szállással mindennel együtt mert az otthonomtól távolabb lett volna,az ígért szoba helyett kaptam egy pincében kialakított szobát amiben alig volt fűtés és én ezt szóvá tettem a főnöknek hogy nem ebben álapottunk meg és szeretnék egy olyat ami benne volt a szerződésben,erre kikelve elkezdett velem kiabálni és leidiótázott....mondta hogy másnap reggel 8-kor ad egy másikat,ott is voltam de fél 10-kor leléptem mert nem jött...nagyon régóta készültem már erre a munkára és egyszerűen nem tudom magam túl tenni rajta hogy így nem jött össze...nem tudom hogy jót tettem e hogy eljöttem onnan...ti maradtatok volna ilyen feltételek mellett és úgy hogy elhordott mindennek az első munka napomon?fél éve készültem erre a munkára,nem magyarországon lett volna és rengeteg pénzt bele őltem a nyelvtanulásba és az út sem volt olcsó...ti mit tettetek volna?2011. dec. 18. 13:26
1/10 A kérdező kommentje:
ja és bocsi azért írtam ide mert azóta a párommal nem vagyunk túl jóban és a kapcsolatunkra is rányomta a bélyeget elég rendesen....de egyszerűen nem tudok túl lépni rajta mert sok pénzem és energiám benne van hogy oda kitudtam jutni...
2011. dec. 18. 13:28
2/10 A kérdező kommentje:
végül úgy döntöttem hogy ilyen körülmények között nem maradok ott,pláne úgy hogy első nap elhordott mindennek és le idiotázott...ti maradtatok volna?
2011. dec. 18. 13:29
3/10 anonim válasza:
Hol volt ez? En se maradtam volna, nem 10 percet vartal, akkor meg azt mondom varj, bar szerintem 10 perc keses is mar pofatlansag, kiveve ha indokolt. De 1.5 ora meg boven, szerintem el se ment, ha valaki ennyit kesik illik telefonalni, persze benne van a pakliban, hogy 10-kor mar ott volt, de ketlem. Az meg, hogy leidiotazott...nem is jellemeznem. A hiaba szerintem ott volt, hogy hazautaztal, nem tudtal volna valami egyszerubb munkat elvallalni ott, amig nem kapsz kepzettsegedhez megfelelot? Bar ha nem volt kezdotoked es/ vagy rokonod ott egyertelmuen jo, hogy hazajottel.
4/10 anonim válasza:
Elozo vagyok, bocs nem volt egyertelmu, hazarepultel mar? Miert nem hivtad fel? Ha van szerzodes azt fel is kell mondanod.
5/10 A kérdező kommentje:
ausztriában volt...sajnos nem készültem annyi pénzel mert biztos voltam ebben a munkában és így nem tudtam volna maradni tovább max 1 napot,mert csak egy kevés készpénzt és a vissza fele jegyre volt nálam pénz..mert tudtam hogy a kajámat állják és egy normális szállást adnak...voltam kint előzetes megbeszélésen és akkor nagyon rendesek voltak velem...és nem gondoltam hogy ilyen bánásmódban lesz részem...
2011. dec. 18. 13:41
6/10 A kérdező kommentje:
természetesen nem azt vártam hogy nyalják ki a seg.gem de első nap leidiótázni valakit hát nem tudom....plusz a szállás is egy katasztrófa volt...nem vagyok finnyás és válogatós de a szerződésben nem ez volt...
2011. dec. 18. 13:44
7/10 anonim válasza:
Szerintem így reagált volna minden ember, biztos vagyok benne, hogy nagyon rossz lehet most neked, de ha nem bontottál még szerződést akkor azt kéne. Remélem azért rendben leszel és szerintem keress új állást, a nyelvtanulás meg még simán hasznodra válhat. És szerintem próbáld meg kiverni azt a marhát a fejedből, és a pénzes üggyel meg így utólag nem sok dolgot tudsz tenni! Viszont én nem értek hozzá, de a szerződés megszegése miatt lehet, hogy kellene fizetnie!
8/10 anonim válasza:
Mármint a volt főnöködnek kellene fizetnie!
10/10 anonim válasza:
Ne rágódj ezen. 100 %, hogy "rabszolgaként" tartottak volna, és bántak volna Veled, és még Neked kellett volna fizetést adnod nekik. Én ebben teljesen biztos vagyok.
Az ilyet nem kell sajnálni, maximum fájdalmas tanulópénz volt Neked ez a dolog.
Ne keseredj el, lesz majd más és jobb is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!