Anyám pasija kikezdett velem! Hogy tegyem magam túl rajta?
Anyámnak van egy pasija, aki folyton fogdos és mindig elmondja, hogy mennyire kíván engem. A multkor megfenyegetett, hogy ha elmondom valakinek ő is elmondja az én dolgaimat, ezért tartani kell a számat. Egyszer anyám megtudta, de nem hagyta ott, sőt ezt mi már szinte természetes dolognak kezeljük, de nekem nagyon rosszul esik, úgy érzem, mintha kicsesznék a saját anyámmal.
Ja, és nem csinálhatok semmit, mert ő sok pénzt ad nekem, elintéz mindent, és anyám boldogságát sem akarom tönkre tenni, mert tudom, hogy magányosan rossz lenne neki.
Egy lány
Jézusom, tudom, hogy nem segítség, de nagyon sajnállak! :(
Apukáddal esetleg milyen a kapcsolatod (vagy nagynénéd, nagymamád, tesód stb...)? Mondd el nekik is, hátha ők nagyobb hatással vannak édesanyádra!
Meg most nyilván nem fogod leírni, de mik azok a dolgok, amiket a fickó elmondhat és rossz ha kiderül? Mérlegeld, szerintem nem olyan fontosak mint a te testi-lelki egészséged!
Jujj, ez a megfogalmazás nem lett túl értelmes, de azért remélem érteni lehet a lényegét.
16 vagyok.
Szerinted anyád akar egy olyan pasit, aki közben más nőket (lányokat!!) molesztál??
Mert lehet, hogy nem "csak Te" vagy pluszban, hanem még mások is.
Ennél anyád is jobbat érdemel!
Kiskorú vagy, gyermekvédelemhez fordulj!
első
2. vagyok
Hát de hogyha anyukád tudja, akkor meg...?
Amúgy igaz, senki sem szeretne olyan pasival járni, aki más (esetleg kiskorú) lányokat molesztál! Ha anyukád normális (most tényleg), akkor biztosan nem szeretne egy ilyen kapcsolatba élni. Tehát vegyél egy nagy levegőt és mondd meg neki, ha kettesben vagytok. Légy egy kicsit önzőbb, a magad állapotára gondolj leginkább! Ha nem jó a kapcsolatod a családoddal, biztosan van egy kedves felnőtt, akit kedvelsz és ismersz, meg legjobb barátnőd, vagy pasid. Ha megbízol bennük, velük is beszélhetsz róla!
Ha semmi haszna ennek, akkor ha bátor vagy "támadhatsz" anyukád pasija felé is. Mondd meg neki, hogy hagyja ezt abba, vagy most azonnal hívod a rendőrséget vagy ilyesmi. Mert ez már rendőrségre is tartozhat. Ha viszont nem szeretnéd belekeverni őket, akkor nézz be ide: [link] és válaszd ki a neked legmegfelelőbb szervezetet. Akkor írhatsz nekik, vagy felhívhatod őket, ha van bátorságod (és legyen)!
Nem bízom meg senkiben. Barátnőim nincsenek, akik vannak azok csak haverok és ha arról lenne szó, SENKI nem állna ki mellettem, hidd el!
A rendőrséget nem akarom bele keverni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!