Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 12 éves, és eddig 3 pasija...

12 éves, és eddig 3 pasija volt. Szerintetek ribi?

Figyelt kérdés

Egyik barátomról, aki amúgy tök fiús, egyszercsak kiderül, hogy már 3(!!) pasija volt..-.-"

Szeretem, meg a barátom, de azért...

És ez amúgy még egy ok arra, hogy én még szomorúbb legyek, ugyanis nekem még senki se vallotta be, h tetszem neki, az összes barátomnak pedig már volt ilyen élménye...

Pedig én sem vagyok ronda, meg bunkó..Na mind1.

2011. szept. 1. 14:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy elkésve egyáltalán! Én 12 évesen még talán babáztam is, de nekem a sport fontosabb volt még akkor, meg a tanulás. Persze állandóan szerelmes voltam, de ezek csak plátói dolgok voltak. :-)
2011. szept. 1. 14:05
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
És milyen az a 3 pasi? 3 bányarém? Ugyan már! :) Semmiről sem vagy lemaradva! Nem a mennyiség,a minőség számít :) Attól hogy neked nem volt még pasid(mellesleg ennyi idősen még nekem se) nem vagy 1 fokkal sem rosszabb mint a másik! Fel a fejjel, ne foglalkozz az ilyen felvágós kis libákkal-nem éri meg :)
2011. szept. 1. 14:06
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 16 éves koromban volt először pasim, és csak azért, hogy ne lógjak ki a sorból. Rettenetesen bánom. De most már mindegy. 2 hétig tartott. 18 évesen lett újra barátom, annak kellett volna az elsőnek lenni.

Teljesen ráérsz. 12 évesen még nem is kellene ilyesminek foglalkoztatnia. A mai gyerekek olyan gyorsan akarnak felnőni:(

Ne foglalkozz soha azzal, hogy mit csinálnak a többiek, az a fontos, hogy te mit csinálsz.

2011. szept. 1. 14:11
 4/13 anonim ***** válasza:
Szia, én 15 éves vagyok, nekem sem volt még barátom, pedig nem vagyok csúnya. Sokszor érzem úgy, hogy tetszik egy-egy srác, de még sosem jött el az a pillanat, amikor úgy éreztem volna, hogy valaki annyira tetszik, hogy randiznék is vele. Én még ennyi idösen sem érzem úgy, hogy itt lenne az deje. Nem vagyunk egyformák, de ez nem is gond. :) Szerintem ki kell használnivazt, hogy fiatalok vagyunk, majd a szerelemnek is eljön a maga ideje. :)
2011. szept. 1. 14:36
 5/13 anonim ***** válasza:

Tegnap este írt egy 18 éves lány, hogy szégyelli magát, mert nem volt barátja, és nem is csókolózott. A mostani kérdésben szereplő 12 éves lánynak lenne miért magát szégyellnie. Sajnos úgy elfajult már a világ, hogy a normális lányok szégyellik magukat.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..

Ennek a kérdésnek a kiírója csak tiszteletet érdemel!

2011. szept. 1. 14:53
 6/13 anonim ***** válasza:

Miért lenne ribi? Már nem azért kérdező,de tisztában vagy a szó értelmével? Attól,hogy pasijai voltak,attól még nem ribi és 12 évesen nem hinném,hogy akkora dolgokat csináltak volna,amik eget rengetőek. Nyugi,semmivel nem vagy elkésve,igazából lehet,hogy több fiúnak tetszel,mint hiszed. Én is kb. 7-8 fiúnak tetszek és ezek közül 2 vallotta be,a többit haveroktól tudom,persze,ami nem biztos,bár jelei is vannak,ezt azért mondom hogy egy kis önbizalmat adjak arra,hogy semmiben nem lehetsz biztos. Ne légy emiatt szomorú. Drukkolok neked!

13/L

2011. szept. 1. 17:16
 7/13 A kérdező kommentje:

Oké, köszi a válaszokat..:) Csak olyan gáz, h a barátnőim mindig csak "jaj olyan helyes, olyan cuki, annyira szeretem.." én meg csak: aha...nekem senki nem tetszik...

És utolsó válaszoló, igen, tudom mint jelent a ribanc szó. És itt a gyakori kérdéseken, nemrég írtam ilyesmi kérdést, és ott azt mondták, h ha 12 évesen a fiúkon jár az eszem, és ha pasizok, ribanc vagyok..-.-"

2011. szept. 1. 17:34
 8/13 anonim ***** válasza:
Nyugi! Őket valószínűleg hamar ejteni is fogják! :D Nem vagy lekésve semmiről! Inkább később egy tartalmas szerelem, mint most egy semmitmondó szöszmösz! (mert 12 évesen nem is lehet annál több)
2011. szept. 1. 20:09
 9/13 kislányomanyukája ***** válasza:
100%

Szerintem sok fiú szégyenlős, meg "ciki" lenne a haverok előtt kézenfogva sétálgatni egy lánnyal. Pedig biztosan felfigyeltek ám Rád is!

A barátnődet nem akarom bántani, de ha már most így "falja" a férfiakat, nem lesz túl jó híre... És talán Rád sem vet jó fényt az ilyen barátság.

2011. szept. 2. 13:49
 10/13 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősöm lánya kéthavonta más pasival jár kezenfogva,csókolózik,stb.Na ő egy ribi.
2011. szept. 2. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!