Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig minden srác leszart. Most még a suli legmenőbb pasija is hajt rám. Mi történt hirtelen?
Eddig szinte minden srác levegőnek nézett. Kb 1 hónapja azonban elkezdtek tapadni rám a fiúk. Nem tudom, mi történhetett, mert én maradtam ugyanaz a lány, aki voltam.:/ Eddig még csak furcsának találtam, de most hirtelen elkezdett még a suli legmenőbb pasija is rám hajtani.:O Ez már félelmetes!:D Mi történhetett? Ti már éltetek át ilyet?
Eddig 1 srác hajtott rám (ő sem volt helyes), most pedig vannak min. 10-20an, és szinte mind helyes.:)
Iszonyú jó érzés, de olyan érzésem van, mintha összeesküdtek volna ellenem (ami lehetetlen).:D Hirtelen mindegyikük egyszerre kezdett tapadni rám.
Már kezd komolyan izgatni, hogy mi van a dologban, miért változott meg hirtelen minden?!
16/L
Tudod .. abban a korban vagy amikor a tested a lányéból nővé válik. Valószínűleg formásak lettek a melleid, feneked, derekad ... szal az egész tested :P . Lehet, h te ezt nem vetted észre, de a környezeted ösztönösen igen ... én erre tudok gondolni ..
21/F
*
Név, lakcím telefonszám? ;)
Látod már itt is tapadnak rád :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!