Anyám pasija kikezdett velem! Hogy tegyem magam túl rajta?
Anyámnak van egy pasija, aki folyton fogdos és mindig elmondja, hogy mennyire kíván engem. A multkor megfenyegetett, hogy ha elmondom valakinek ő is elmondja az én dolgaimat, ezért tartani kell a számat. Egyszer anyám megtudta, de nem hagyta ott, sőt ezt mi már szinte természetes dolognak kezeljük, de nekem nagyon rosszul esik, úgy érzem, mintha kicsesznék a saját anyámmal.
Ja, és nem csinálhatok semmit, mert ő sok pénzt ad nekem, elintéz mindent, és anyám boldogságát sem akarom tönkre tenni, mert tudom, hogy magányosan rossz lenne neki.
Egy lány
13:45 - Attól, hogy külföldön dolgozik ő sem robot, arra még nem gondoltál, hogy munkán kívüli tevékenységről beszélek? Már ami az otthonülést illeti... Valahol ott is aludia kell.
Hogy élhetek egyedül? Mert nincs senkim, nem tartom a kapcsolatot a családommal, anyám meg nem melózza magát hülyére itthon minimálbérért, mert mikor még itthon dolgozott volt olyan, hogy kölcsönt kellett felvenni, hogy ki tudjuk fizetni a lakást. De most is sokat jár haza!
Mi nem érthető még?
A kokóval kitömött gyerekek, tényleg igaz sajnos, nem az én fantáziám ilyen nagy.
Na jó, nem kell nekem hinni, az én életem biztos nem múlik azon, hogy te hiszel vagy nem hiszel nekem.
Én csak feltettem egy kérdést és normális válaszokat vártam, és párat kaptam is, azoknak köszönöm!
Figyi: Itt a GYIK-en nem nagyon szokták olyan kérdésekre mondogatni a válaszolók, hogy kamu, ami nem az. Az embernek tudod van egy ösztönös realitásérzéke, ami alapján meg tudja ítélni a szövegből, hogy ez milyen kategóriába tartozik. A válaszokat megkaptad, szerintem szinte az összeset, ami csak lehetséges. A te feladatod hogy kezdj vele valamit, de amint már mondtam megtetted volna rég, ha a helyzet tényleg ilyen súlyos.
Mondjuk még mindig nem értem, hogy hogyan élhetsz EGYEDÜL, vagy csak úgy érted, nem foglalkoznak veled?
Aki pedig tényleg nem kamukérdést tesz föl, az figyelmen kívül hagyja az ilyen megjegyzéseket és nem áll vitába erről, vagy nem kezd magyarázkodni és továbbszőni a történetet. Ha a kérdés tényleg valós, akkor az erre vonatkozó válaszokat veszi figyelembe és azokra kommentel.
Egyébként ki vallaná be miután föltett egy kérdést, hogy bocs csak szórakozni akartam, nem gondoltam komolyan, csak vélemények érdekeltek?. Ha ez lenne a helyzet akkor, még föl lehetne tenni a kérdést úgy, hogy mit csinálnál, ha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!