Anyám pasija kikezdett velem! Hogy tegyem magam túl rajta?
Anyámnak van egy pasija, aki folyton fogdos és mindig elmondja, hogy mennyire kíván engem. A multkor megfenyegetett, hogy ha elmondom valakinek ő is elmondja az én dolgaimat, ezért tartani kell a számat. Egyszer anyám megtudta, de nem hagyta ott, sőt ezt mi már szinte természetes dolognak kezeljük, de nekem nagyon rosszul esik, úgy érzem, mintha kicsesznék a saját anyámmal.
Ja, és nem csinálhatok semmit, mert ő sok pénzt ad nekem, elintéz mindent, és anyám boldogságát sem akarom tönkre tenni, mert tudom, hogy magányosan rossz lenne neki.
Egy lány
A válaszod minősít téged.Én nem szemétkedtem mint te.
Ez a saját névjegyed.
Többen rájöttek már, hogy sántít a dolog ha nem látnád a válaszokból.
Egyébként fura módon arra nem reagáltál, hogy muterodnak is csak jót tennél ha megszabadítanád, ettől a palitól.
Ha már évek óta tart, akkor 16 éves korodig már találtál volna rá megoldást, ha nem vagy egy tök esetlen fajta. És amit írtál, abból arra következtetek, hogy nem. Esetleg menj, lakj, vagy aludj a haverjaidnál, én tuti azt csinálnám...
És nincs olyan normális nő, főleg anya, aki ezt ha elhiszi, demmi képp sem kezeli!
Sokat segít nekünk és anyám inkább az a dolgozó aztán otthonülő fajta, neki sincsenek barátai, csak ez a pasija van. Ha igazán akarná már rég kidobta volna. Én azt tanácsoltam neki, hogy álljon bosszút és csinálja azt amit ő tett vele.
Hol sántit a történet?
legutóbb egy autót kellett elvinnie valahova amiben 2 halott gyerek volt kitömve kokainnal)... És még soha nem ült börtönben, egy csomó zsaru barátja van : Ez elég valószínűtlen. Ha nem hiszek neked azt mondom: kizárt hogy ez megtörténne, ha hiszek: akkor tuti pletyka, vagy hazugság (más részéről)
Anyám csak ott dolgozik, néha hazajár---->anyám inkább az a dolgozó aztán otthonülő fajta Ez csaknem üti 1mást
A pasijával elég sokszor szoktam találkozni, olyankor mindig megyünk inni: Amit végképp nem értek
Na meg hogyan élhetsz 16 évesen egyedül???? (ez engem is érdekelne :P)
Most többet nem találtam.
Nem kell magyarázkodni, ez csak a hol sántít? kérdésre a válasz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!