Anyám pasija kikezdett velem! Hogy tegyem magam túl rajta?
Anyámnak van egy pasija, aki folyton fogdos és mindig elmondja, hogy mennyire kíván engem. A multkor megfenyegetett, hogy ha elmondom valakinek ő is elmondja az én dolgaimat, ezért tartani kell a számat. Egyszer anyám megtudta, de nem hagyta ott, sőt ezt mi már szinte természetes dolognak kezeljük, de nekem nagyon rosszul esik, úgy érzem, mintha kicsesznék a saját anyámmal.
Ja, és nem csinálhatok semmit, mert ő sok pénzt ad nekem, elintéz mindent, és anyám boldogságát sem akarom tönkre tenni, mert tudom, hogy magányosan rossz lenne neki.
Egy lány
Hát akkor a honlap amit írtam...
Mennyire félsz a fickótol, gondolod hogy megverne brutálisan, vagy hasonló?
Ne haragudj, de nem értem: ha anyád külföldön él, akkor a "pasija" miért itt van "Veled"?
Ez valami távkapcsolat féle?
Akkor meg miért lenne olyan nehéz anyádnak lemondania róla??
még mindig első
Nekem is ez a mondatod tünt fel "Elég mocskos életet élek, erről ő mindent tud." Mi lehet ennél szörnyűbb embert öltél? Ribi vagy a sarkon,drogozol?
A muterodnak meg éppen nem ártanál, mert gondolj csak bele megszabadul egy pedofil állattól. Csak jobbat talál mint egy ilyen. Így két legyet ütsz egy csapásra. Anyukád élete tiszta lesz és te is megszabadulsz a molesztálódtól.
Az is fura, hogy muterod külföldön él gondolom a pali vele. Akkor téged mikor molesztál?
Ja ez kamu kérdés. Úgy ahogy itt valaki írta zavaros. Komoly a fantáziád a kitömött drogosok szállítása már duma.
És lány létedre piálsz vele no comment.
Lehet, hogy meg is érdemled ami történik veled ha egyáltalán igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!