Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám pasija kikezdett velem!...

Anyám pasija kikezdett velem! Hogy tegyem magam túl rajta?

Figyelt kérdés

Anyámnak van egy pasija, aki folyton fogdos és mindig elmondja, hogy mennyire kíván engem. A multkor megfenyegetett, hogy ha elmondom valakinek ő is elmondja az én dolgaimat, ezért tartani kell a számat. Egyszer anyám megtudta, de nem hagyta ott, sőt ezt mi már szinte természetes dolognak kezeljük, de nekem nagyon rosszul esik, úgy érzem, mintha kicsesznék a saját anyámmal.

Ja, és nem csinálhatok semmit, mert ő sok pénzt ad nekem, elintéz mindent, és anyám boldogságát sem akarom tönkre tenni, mert tudom, hogy magányosan rossz lenne neki.

Egy lány

2011. dec. 12. 12:52
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:

Hát akkor a honlap amit írtam...

Mennyire félsz a fickótol, gondolod hogy megverne brutálisan, vagy hasonló?

2011. dec. 12. 13:18
 12/41 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de nem értem: ha anyád külföldön él, akkor a "pasija" miért itt van "Veled"?

Ez valami távkapcsolat féle?

Akkor meg miért lenne olyan nehéz anyádnak lemondania róla??

még mindig első

2011. dec. 12. 13:19
 13/41 anonim ***** válasza:

Nekem is ez a mondatod tünt fel "Elég mocskos életet élek, erről ő mindent tud." Mi lehet ennél szörnyűbb embert öltél? Ribi vagy a sarkon,drogozol?

A muterodnak meg éppen nem ártanál, mert gondolj csak bele megszabadul egy pedofil állattól. Csak jobbat talál mint egy ilyen. Így két legyet ütsz egy csapásra. Anyukád élete tiszta lesz és te is megszabadulsz a molesztálódtól.

Az is fura, hogy muterod külföldön él gondolom a pali vele. Akkor téged mikor molesztál?

2011. dec. 12. 13:21
 14/41 krisztivan válasza:
67%
Elég viccesre sikeredett ez az iromány kedves kérdező és igen sok helyen sántít is,de azért sok sikert a továbbiakhoz:-)
 15/41 A kérdező kommentje:
Anyám csak ott dolgozik, néha hazajár. A pasijával elég sokszor szoktam találkozni, olyankor mindig megyünk inni.
 16/41 anonim ***** válasza:
Jujj! És mi lenne, ha koleszba mennél?
2011. dec. 12. 13:22
 17/41 A kérdező kommentje:
Hát, örülök neki, hogy ez neked vicces, biztos már az asztalt csapkodod a röhögéstől mikor az én lelkem össze van törve és nem tudom mit tegyek... kösz! Bárcsak nekem is ilyen vicces lenne.
2011. dec. 12. 13:23
 18/41 anonim ***** válasza:
65%
Különben nem akarlak megsérteni, de ez a történet így a kommentekkel már elég furcsa :O
2011. dec. 12. 13:24
 19/41 A kérdező kommentje:
Koleszba nem akarok menni, nem birom a társas életet, ott meg gondolom még parancsolnak is, meg van mondva, hogy mikorra kell visszamenni. Nem nekem való. A kortársaimmal sem értem meg magam.
2011. dec. 12. 13:25
 20/41 anonim ***** válasza:

Ja ez kamu kérdés. Úgy ahogy itt valaki írta zavaros. Komoly a fantáziád a kitömött drogosok szállítása már duma.

És lány létedre piálsz vele no comment.

Lehet, hogy meg is érdemled ami történik veled ha egyáltalán igaz.

2011. dec. 12. 13:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!