Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért "fogytak" el a barátaim?...

Miért "fogytak" el a barátaim? Ha a bnőnek van pasija akk téll nem érdekli már más? Nekem is van mégis jó lenne egy bnő akivel beszélgetek?!

Figyelt kérdés
én azt vettem észre h akikkel már nem 1 suliba járok azokkal az miatt is romlott a kapcs. meg akikkel jóba voltam lett pasija azok meg ink a pasijukkal foglalkoznak =( néha jó lenne beszélgetni =( vagy ez a 17 éves kor utáni időszak amikor csak a pasi semmi más? vki barátkozna velem? (JNSZ MEgye) esetleg megnézhet vipen mert nem akarok ide képet rakni
2011. jan. 3. 18:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Velem is ez van,barátkoznék veled szivesen, nógrádi vagyok 18L
2011. jan. 3. 18:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Ok =) ha gondolod akk elküldöm az msn címem nógrád megye még jó =) meg heves is =D
2011. jan. 3. 18:24
 3/8 A kérdező kommentje:
vagy küld el te ha gondolod =) meg bárki
2011. jan. 3. 18:28
 4/8 anonim ***** válasza:
küld el nekem te lécci:) én nem akarom közzé tenni:)
2011. jan. 3. 18:30
 5/8 anonim ***** válasza:
már elmentél? nem kaptam levelet:S
2011. jan. 3. 18:43
 6/8 anonim ***** válasza:
nekem elég annyi is h elküldöd h hol laksz. kiváncsi vok merre mert énis j-n-sz megyei vagyok :)
2011. jan. 3. 19:35
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát sajnos van ilyen,majd ráfognak jönni szépen lassan.

Elhiszem,hogy rossz érzés.,de kitartás.

Én pár hónapja költöztem el JNSZmegyéből.. most Csongrád megyei vagyok,19 éves.

Amúgy sok barátot szerezhetsz, JNSZ megye nem olyan pici.

Én Szolnokon laktam,de sok barátot tudtam szerezni én még anno mikor magamalatt voltam akkor a csetre mentem föl,csak vigyázni kell,de amúgy onnan is sok barátom lett,van olyan akivel a mai napig tartom a kapcsolatot.

Meg ,mikor csak kutyát vittem sétálni akkor is sokan leszólítottak 'minket' és így is lett 1-2 barátom.

Sok féle módon lehet barátokat szerezni,csak senkit se higgy igazi barátnak,szomorúan hangzik,de ez így van,majd ha régóta ismeritek egymást satöbbi-satöbbi akkor talán,de akkoris óvatosan.

Amúgy meg ha nyitott vagy a világra a világ is nyitott lesz rád,és akkor az emberek is nyitottak lesznek,szóval lesznek barátaid :D:D

cSAK NE erőltesd..jön az majd magától,csak ne várd,hogy a szádba repüljenek.

Na megyek,mert készülődnöm kell :)

jó legyél soksok sikert mindenhez..;)

2011. jan. 4. 22:32
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi =) hát nem nagy de már mindenkinek meg van a baráti köre.. és nem hiszem h vannak "szabad" emberek
2011. jan. 5. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!