Miért "fogytak" el a barátaim? Ha a bnőnek van pasija akk téll nem érdekli már más? Nekem is van mégis jó lenne egy bnő akivel beszélgetek?!
Hát sajnos van ilyen,majd ráfognak jönni szépen lassan.
Elhiszem,hogy rossz érzés.,de kitartás.
Én pár hónapja költöztem el JNSZmegyéből.. most Csongrád megyei vagyok,19 éves.
Amúgy sok barátot szerezhetsz, JNSZ megye nem olyan pici.
Én Szolnokon laktam,de sok barátot tudtam szerezni én még anno mikor magamalatt voltam akkor a csetre mentem föl,csak vigyázni kell,de amúgy onnan is sok barátom lett,van olyan akivel a mai napig tartom a kapcsolatot.
Meg ,mikor csak kutyát vittem sétálni akkor is sokan leszólítottak 'minket' és így is lett 1-2 barátom.
Sok féle módon lehet barátokat szerezni,csak senkit se higgy igazi barátnak,szomorúan hangzik,de ez így van,majd ha régóta ismeritek egymást satöbbi-satöbbi akkor talán,de akkoris óvatosan.
Amúgy meg ha nyitott vagy a világra a világ is nyitott lesz rád,és akkor az emberek is nyitottak lesznek,szóval lesznek barátaid :D:D
cSAK NE erőltesd..jön az majd magától,csak ne várd,hogy a szádba repüljenek.
Na megyek,mert készülődnöm kell :)
jó legyél soksok sikert mindenhez..;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!