Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tudna esetleg valaki segíteni...

Tudna esetleg valaki segíteni nekem abban, hogy hogyan/hol lehet külföldi munkát keresni?

Figyelt kérdés

Elsősorban olyanok segítségét kérném, akik szintén érdeklődnek külföldi munka iránt, esetleg már sikerült is kijutniuk valamely országba dolgozni.

Engem elsősorban német vagy angol nyelvterület érdekelne, ezen belül is különösen Ausztria, Németország, Anglia vagy Amerikai is akár. :) (Tudom, ez utóbbi gyakorlatilag lehetetlen, de hátha... :))

Mindkét nyelvet jól beszélem, ezen kívül spanyolul tanulok épp. Idegenforgalmi ügyintéző és jogász végzettségem van, 26 éves lány vagyok.

Bármi segítséget, ötletet, tanácsot előre is köszönök. :)

2011. szept. 11. 14:54
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

Egyszer voltam csak egy nyári munka alkalmával (Campleaders program, konyhai meló sok mexikóival :D), aztán szeptemberben 2 hét erejéig utaztunk haverokkal. Florida, Boston, New York (autóval), majd onnan Los Angeles (repülővel) és végül vissza (repülővel).

Életre szóló élmény volt, annyi biztos. Ha élni kellene az USA-ban, akkor Los Angeles vagy Miami. :)

Esetleg Hawaii. :P:P

[link]

2011. szept. 23. 16:14
 42/46 A kérdező kommentje:

Hú, de jó neked. ;)

Hát, mint mondtam, Kalifornia nekem is tetszik (már így messziről :P), meg New York és Florida...

Hmm... Egyszer... Szép álom. :)

2011. szept. 23. 21:58
 43/46 anonim ***** válasza:

Azokért élünk. :) Az álmainkért..

Nekem Dél-Amerika, Maldív-szigetek, Bora-Bora, stb. az álmom, de az még messze van, mivel átlagos családból vagyok. :)

2011. szept. 24. 16:46
 44/46 A kérdező kommentje:

Szép célok ezek is. :)

Nagyon remélem, hogy egyszer mindkettőnknek valóra válnak az álmai. :)

Már most el kell kezdeni gyűjteni rájuk. :P

2011. szept. 25. 10:29
 45/46 anonim ***** válasza:

Így van. :)

Sok sikert!

2011. szept. 29. 10:25
 46/46 A kérdező kommentje:
Köszi! Neked is mindenhez! ;)
2011. okt. 4. 14:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!