Tudna esetleg valaki segíteni nekem abban, hogy hogyan/hol lehet külföldi munkát keresni?
Elsősorban olyanok segítségét kérném, akik szintén érdeklődnek külföldi munka iránt, esetleg már sikerült is kijutniuk valamely országba dolgozni.
Engem elsősorban német vagy angol nyelvterület érdekelne, ezen belül is különösen Ausztria, Németország, Anglia vagy Amerikai is akár. :) (Tudom, ez utóbbi gyakorlatilag lehetetlen, de hátha... :))
Mindkét nyelvet jól beszélem, ezen kívül spanyolul tanulok épp. Idegenforgalmi ügyintéző és jogász végzettségem van, 26 éves lány vagyok.
Bármi segítséget, ötletet, tanácsot előre is köszönök. :)
Igen, az EU-s munkákhoz főleg kell valamennyi gyakorlat, de szerintem 3 év nem egy veszedelmes idő.
Hajrá! ;)
Köszi, igyekszem. :)
Meg hát nem ragaszkodom feltétlenül az ügyvédi munkához.
:)
Nincs mit. :)
Jól elbeszélgettünk itt 3 oldalon keresztül. :D
Igen. :)
Írhatsz még, ha gondolod. :P
:)
Épp a szakdogámat írom (Handel am Aktien- und Devisenmarkt), jelenleg is (23:21) a fundamentális elemzéssel és a DCF alapú részvényértékeléssel bajlódok. :D
Amúgy melyik egyetemen végeztél?
Huh, jól hangzik. :P
Az ELTE-n végeztem.
Én a sértettek jogaiból írtam (büntetőeljárás), és a magyar helyzetet hasonlítottam össze a német Nebenklage-val. :D
Nem semmi a téma. :)
Én vidéki egyetemen végzek a nyugati országrészben, bár mostani fejjel talán a Corvinusra mentem volna, igaz nagy különbségek nincsenek.
Budapesti vagy originally? :P
Igen. :) Jelenleg Buda mellett lakom egy kisebb városban, de csak 16 km-re a fővárostól.
Előtte Budapesten laktunk, ott is születtem. Még az iskolát is ott kezdtem, csak 3.-ban váltottam a helyi, német nemzetiségűre.
A német miatt örülök, hogy így alakult. :)
Neked honnan a német tudásod? :) A c2 az anyanyelvi szint, nem? Vagy mit jelent az pontosan? :D
A németem kemény tanulás eredménye, na meg segített a németül végzett Bsc is. :)
Angolt nem szerettem kiskoromban, de muszáj volt megtanulni a nemzetközi komm. érdekében. Orosz meg nem lesz nehéz, fater kárpátaljai volt kiskorában, szóval ragadt rá valami anno. :)
26 éves vagy, férj, gyerekek, család? :D
Hogy állsz? :P
Nincs férj, nincs gyerek, család csak a szüleim meg a húgom. :P
Szóval ilyen szempontból nincs gond, eléggé mobilis tudok lenni, ha lesz alkalom külföldre menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!