Tudom, hogy sok elítélendő választ fogok kapni a kérdésemért. (? )
Szóval arról lenne szó nagy vonalakban,hogy én egy 20 éves lány vagyok.Tavaly érettségiztem és már egy éve nem találok állást,pedig tényleg folyamatosan keresek.Végső elkeseredésemben felmerült bennem,hogy elmenjek táncolni Olaszországba.Tudom,hogy sokan elítélik ezt a dolgot és,hogy megvan a véleményük a táncoslányokról,"mert,hogy ők úgysem csak táncolnak..." és mivel én nem látok bele ebbe teljesen,mert még nem csináltam ilyet nyilván nem tudhatom,hogy ténylegesen miről szól ez az egész.de én mindenképpen tényleg CSAK táncolni akarok kimenni.Viszont ezt csak átmenetileg akarnám csinálni(pár hónap) utána egyetemre szeretnék menni,azért nem tudtam eddig,mert nem volt pénzem kifizetni.Igazából amiért a kérdést feltettem az az,hogy óvónőnek szeretnék tanulni,és most,aki olvassa biztosan felhördült,hogy én,aki előtte táncoltam akarok a pici gyerekeknek példát mutatni és nevelni őket.Tudom,hogy ez a két dolog sokak szerint nem igen fér össze..Ami felmerült bennem-és lehet,hogy ez egy totális hülyeség-de,ha esetleg valahogyan kitudódna a későbbiekben az egyetemen,hogy előtte táncoltam,vagy ne adj Isten az óvodában,ahol dolgozni fogok,milyen visszhangra számíthatok,esetleg még ki is csaphatnak?
Elnézést,ha hülye kérdést tettem fel,de ha valaki mégis válaszolna,annak nagyon megköszönném!

Ime egy pályzat ingyenes okj-s képzésekhez:
Egyébként én is azt javaslom, h a táncoslányt felejtsd el. Nem tudod, mikor mire kényszerítenek, és mikor mivel zsarolnak. Sajnos a rémtörténetek közt sok valós van. Ha biztos vagy benne, h óvónő akarsz lenni, kezdd el az egyetemet diákhitellel, ha nem vagy biztos, v világot akarsz látni, vállalj gyerekmegőrzést vagy idősgondozást - akár magyar családoknál is. Azon pedig ne lepődj meg, h nem kapsz állást, ez nem egyszerű ma Magyarországon.
Légy okos, sok sikert!

Van néhány ismerősöm, akik külföldön dolgoznak és CSAK táncolnak, DE kisiskolás korukban kezdtek táncolni, aztán itthon egyesületben tanultak latin táncokat vagy a balettintézetbe jártak, úgy kerültek ki külföldi együttesekbe.
Ahol téged mindenféle előképzettség nélkül felvesznek táncosnak, ott az a munka mindenről szól majd, csak a táncról nem. Az idegen férfiak alatti vonaglást erős eufemizmusnak érzem táncnak nevezni.
Szerintem érd el, hogy egy olyan srác, mint én, belédszeressen, és akkor meg fog oldódni minden problémád. :) ( = van pénze, de nem önző dög, ha van egy nő akit szeret, annak mindent megad, de nem egy undorítóan kinéző valaki, akit csak a pénzéért lehet szeretni stb.). Ha táncoslánynak akarsz menni, valószínűleg a külsőddel nincs baj, simán elcsavarhatsz akárhány férfifejet. :)
Ha gondolod írj egy privit nekem.:)
26F

Nekem az olaszországi táncolásról másodkezes infóm van. A nagynéném most lesz 39éves olyan 12-14évvel ezelőtt ment el Olaszországba hasonló szándékkal. Nem tudok pontos dolgokat mert én akkor még pici - 6 - éves lehettem de annyit tudok, hogy neki úgy sikerült a dolog, hogy megerőszakolták, ami mentálisan annyira megterhelte, hogy a mai napig minden nap a szüleinél (nekem nagyszüleimnél) lakik és nincs saját élete. Se barátok, se szerelem se egy munkahely csak ez a "betegség" ami kialakult.
Ez egy picit negatív példa, csak gondoltam jobb ha tudod ilyenek is történtek már szóval ha mindenképpen mész akkor vigyázz.
És annyit még, hogy lusta voltam elolvasni 4oldalnyi hozzászólást :D szóval ha valami nem aktuálishoz írtam már hozzá akkor bocsi :p

"van pénze, de nem önző dög, ha van egy nő akit szeret, annak mindent megad, de nem egy undorítóan kinéző valaki, akit csak a pénzéért lehet szeretni stb."
És azt is elárulod, hogy mit kompenzálsz? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!