Tudom, hogy sok elítélendő választ fogok kapni a kérdésemért. (? )
Szóval arról lenne szó nagy vonalakban,hogy én egy 20 éves lány vagyok.Tavaly érettségiztem és már egy éve nem találok állást,pedig tényleg folyamatosan keresek.Végső elkeseredésemben felmerült bennem,hogy elmenjek táncolni Olaszországba.Tudom,hogy sokan elítélik ezt a dolgot és,hogy megvan a véleményük a táncoslányokról,"mert,hogy ők úgysem csak táncolnak..." és mivel én nem látok bele ebbe teljesen,mert még nem csináltam ilyet nyilván nem tudhatom,hogy ténylegesen miről szól ez az egész.de én mindenképpen tényleg CSAK táncolni akarok kimenni.Viszont ezt csak átmenetileg akarnám csinálni(pár hónap) utána egyetemre szeretnék menni,azért nem tudtam eddig,mert nem volt pénzem kifizetni.Igazából amiért a kérdést feltettem az az,hogy óvónőnek szeretnék tanulni,és most,aki olvassa biztosan felhördült,hogy én,aki előtte táncoltam akarok a pici gyerekeknek példát mutatni és nevelni őket.Tudom,hogy ez a két dolog sokak szerint nem igen fér össze..Ami felmerült bennem-és lehet,hogy ez egy totális hülyeség-de,ha esetleg valahogyan kitudódna a későbbiekben az egyetemen,hogy előtte táncoltam,vagy ne adj Isten az óvodában,ahol dolgozni fogok,milyen visszhangra számíthatok,esetleg még ki is csaphatnak?
Elnézést,ha hülye kérdést tettem fel,de ha valaki mégis válaszolna,annak nagyon megköszönném!
"...CSAK táncolni akarok ..."
Bármit mondanak előtte ilyen nincs.
Csak az a baj, hogy erre már akkor fogsz rádöbbenni, amikor késő lesz.
Dante 619
A kerítést büntetik, biztos élvezi bárki is, ha napi 10 undorító pasival kell lennie.
Az ember múltja + jelene = jövője.
Te tudod. Ha így el tudod magad fogadni, akkor csináld.
Én amikor munkanélküli voltam (diplomásként) elmentem egy étterembe mosogatni. A munka nem szégyen, de én a gyermekem szemébe nem tudnék úgy nézni, ha "táncoslány" (khmmmm....) lettem volna.
Nem kicsaphatnak, hanem kicsapnak. A melódról valószínű készülni fog egy pár ártatlan fotó is.
Nem vagyok tájékozott a dologban de szerintem a "CSAK" tánc naiv álom. Retkes, mocskos az a világ.
Persze tetszenek a pucér, seggüket rázó lányok, de ez az én bajom...
Ne add fel az álláskeresést! Alig kell szaktudás a mai világban, elég egy határozott, magabiztos fellépés. És sugalld a megbízhatóságot. A korosztályod tele van nullákkal.
Sok sikert!
Csakhogy az ilyen helyeken nem csak táncolnod kell, magyarán kimész aztán nem tetszik hogy minden jöttmenttel le kell feküdnöd akkor haza is jöhetsz mert nem kellesz. Rosszabb esetben soha a büdös életbe nem engednek onnan már haza hanem dolgoztatnak ingyen akaratod ellenére. Igen, rengeteg ilyen van, még ha te nem is hallasz róla.
Nekem sincs semmi szakmám mégis találtam eddig munkát, és lehet hogy nem fizetnek több százezret de olyan munkát végzek amit meg merek majd említeni és be merek írni az önéletrajzomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!