Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tudom, hogy sok elítélendő...

Tudom, hogy sok elítélendő választ fogok kapni a kérdésemért. (? )

Figyelt kérdés

Szóval arról lenne szó nagy vonalakban,hogy én egy 20 éves lány vagyok.Tavaly érettségiztem és már egy éve nem találok állást,pedig tényleg folyamatosan keresek.Végső elkeseredésemben felmerült bennem,hogy elmenjek táncolni Olaszországba.Tudom,hogy sokan elítélik ezt a dolgot és,hogy megvan a véleményük a táncoslányokról,"mert,hogy ők úgysem csak táncolnak..." és mivel én nem látok bele ebbe teljesen,mert még nem csináltam ilyet nyilván nem tudhatom,hogy ténylegesen miről szól ez az egész.de én mindenképpen tényleg CSAK táncolni akarok kimenni.Viszont ezt csak átmenetileg akarnám csinálni(pár hónap) utána egyetemre szeretnék menni,azért nem tudtam eddig,mert nem volt pénzem kifizetni.Igazából amiért a kérdést feltettem az az,hogy óvónőnek szeretnék tanulni,és most,aki olvassa biztosan felhördült,hogy én,aki előtte táncoltam akarok a pici gyerekeknek példát mutatni és nevelni őket.Tudom,hogy ez a két dolog sokak szerint nem igen fér össze..Ami felmerült bennem-és lehet,hogy ez egy totális hülyeség-de,ha esetleg valahogyan kitudódna a későbbiekben az egyetemen,hogy előtte táncoltam,vagy ne adj Isten az óvodában,ahol dolgozni fogok,milyen visszhangra számíthatok,esetleg még ki is csaphatnak?

Elnézést,ha hülye kérdést tettem fel,de ha valaki mégis válaszolna,annak nagyon megköszönném!

2011. aug. 19. 20:25
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
100%

"...CSAK táncolni akarok ..."

Bármit mondanak előtte ilyen nincs.

Csak az a baj, hogy erre már akkor fogsz rádöbbenni, amikor késő lesz.

2011. aug. 19. 20:37
 12/50 anonim válasza:
100%
Én is nő vagyok,és nagyon rossz az anyagi helyzete a családunknak,de senkinek sehol semmi pénzért nem árulnám,mutogatnám a testem.Van párom,de ha ő nem lenne,akkor sem.Tisztában vagyok vele,hogy a csak tánc másról is szól.Nem tudnék csak úgy táncolgatni egy rúdon,naponta több szexuálisan kiéhezett ismeretlen férfi előtt,mit csinálsz,ha nem tudsz kiszállni?Mit csinálsz ha rávesznek más dologra is?Mit csinálsz ha szexre kényszerítenek?Ez egy nőnek óriási rombolás a szexuális életében.Ráadásul ha megerőszakolnak,akkor egészségügyi problémáid is lehetnek abból.Én nem bírnám elviselni hogy érzelem nélkül szexeljek,pl. egy 50évessel vagy 40évessel,ha jól néz ki,ha nem,akármennyi pénzt is kapok érte.Tudom,hogy ez egy szegény ország,de akkor is kell találni más megoldást,inkább kérnék olyan családtagtól akinek van,vagy vállalnék akármilyen munkát akármelyik városban(pl.mosogatás,akár wcpucolás is,....),vagy letennék egy szakmát.Nem kell feltétlenül egyetemre rohanni,nézd meg mennyi diplomás ember van,akiknek nincsen munkájuk,a jó szakemberek meg sehol!Ha letennél mondjuk egy okj-t meg egy nyelvvizsgát,akkor már azzal is mehetsz valamerre,majd félreteszed abból a pénzt,és utána elmész egyetemre.Különben meg ha jó lett az érettségid és az egyetemen is jól tanulsz,akkor nem kerülsz át fizetősre,és csak albérletet/kollégiumot +a rezsit kell fizetned!A másik,meg hogy hogy tudnál szembenézni a szüleiddel,a barátokkal,akárkikkel,munkatárssal,ha kiderül,hogy te mit csináltál?És igen kiraknak ezért a munkahelyről,és még pályaeltiltásról is lehet szó,sőt....Szóval én nem tenném a helyedben,a mai világban erőszakkal megtetetik az emberekkel (lásd prostituáltak,ha nem megy ki egy nap a sarokra akkor agyonverik,vagy bármi,családdal fenyegetőznek),szóval inkább ne tedd!Sok sikert ahhoz hogy megtaláld az utat,de ne ilyen áron!
2011. aug. 19. 20:38
 13/50 anonim ***** válasza:
67%

Dante 619

A kerítést büntetik, biztos élvezi bárki is, ha napi 10 undorító pasival kell lennie.

2011. aug. 19. 20:39
 14/50 anonim ***** válasza:
82%

Az ember múltja + jelene = jövője.

Te tudod. Ha így el tudod magad fogadni, akkor csináld.

Én amikor munkanélküli voltam (diplomásként) elmentem egy étterembe mosogatni. A munka nem szégyen, de én a gyermekem szemébe nem tudnék úgy nézni, ha "táncoslány" (khmmmm....) lettem volna.

2011. aug. 19. 20:39
 15/50 anonim ***** válasza:
49%
En velemenyt nem mondok, csak ismeros tortenetet. Fiatal anyuka, ferjjel, erettsegivel, de mivel kistelepulesen el, semmilyen munkat nem kapott. A gyereknek enni kellett, apuka ejszakazott havi 70 ezerert. Anyuka megijedt, hogy nem tud a gyereknek enni adni, kiment tancolni. Volt gorogorszagban, olaszban, sehol egyetlen csok nem csattant el senkivel. Vegig huseges volt a ferjehez, neki ez tenyleg csak munka volt, utalta haza a penzt, aztan par het mulva hazament. Mar nem megy ki tobbet, mert nem akarja otthon hagyni a gyermeket, de akkor az volt az egyetlen lehetosege. Ha tenyleg!! nincs mas, probald meg, de vigyazz, mert a fonokok ha nincs szerencsed eleg durvak es ha gyengebb alkat vagy, nem fogod birni. (masik ismerosom nemet o-ban van, ott remekul keres es nem olyan tolakodoak, mint az olaszok) Lepontozast nem kerek, egyetemista vagyok, nem magamrol irtam, csak valaszoltam egy kerdesre.
2011. aug. 19. 20:40
 16/50 anonim ***** válasza:
100%
Ha óvónő akarsz lenni és előtte külföldön akarsz dolgozni, miért nem mész ki inkább au pairnek? Az ellen semmi kifogása nem lehet később senkinek.
 17/50 anonim válasza:
83%
Én óvodában dolgozom és csak azt tudom ajánlani,hogy keress valami más pénzkereseti lehetőséget.Nem fogják tolerálni ha kiderül a múltad,pontosan ahogy Te írtad a "példamutatás" miatt! Üdv
 18/50 anonim ***** válasza:
57%

Nem kicsaphatnak, hanem kicsapnak. A melódról valószínű készülni fog egy pár ártatlan fotó is.

Nem vagyok tájékozott a dologban de szerintem a "CSAK" tánc naiv álom. Retkes, mocskos az a világ.

Persze tetszenek a pucér, seggüket rázó lányok, de ez az én bajom...

Ne add fel az álláskeresést! Alig kell szaktudás a mai világban, elég egy határozott, magabiztos fellépés. És sugalld a megbízhatóságot. A korosztályod tele van nullákkal.

Sok sikert!

2011. aug. 19. 20:41
 19/50 anonim ***** válasza:
60%
basszus, akkor menj ki külföldre bébiszitternek, vagy szállodába recepciósnak... de szerintem neked konkrétan ez a cél, hogy ezt csinált... kérdésedre a válasz, jól írták, kirúghatnak, és le se tagadhatod a múltad
2011. aug. 19. 20:42
 20/50 anonim ***** válasza:
60%

Csakhogy az ilyen helyeken nem csak táncolnod kell, magyarán kimész aztán nem tetszik hogy minden jöttmenttel le kell feküdnöd akkor haza is jöhetsz mert nem kellesz. Rosszabb esetben soha a büdös életbe nem engednek onnan már haza hanem dolgoztatnak ingyen akaratod ellenére. Igen, rengeteg ilyen van, még ha te nem is hallasz róla.

Nekem sincs semmi szakmám mégis találtam eddig munkát, és lehet hogy nem fizetnek több százezret de olyan munkát végzek amit meg merek majd említeni és be merek írni az önéletrajzomba.

2011. aug. 19. 20:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!