Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tudom, hogy sok elítélendő...

Tudom, hogy sok elítélendő választ fogok kapni a kérdésemért. (? )

Figyelt kérdés

Szóval arról lenne szó nagy vonalakban,hogy én egy 20 éves lány vagyok.Tavaly érettségiztem és már egy éve nem találok állást,pedig tényleg folyamatosan keresek.Végső elkeseredésemben felmerült bennem,hogy elmenjek táncolni Olaszországba.Tudom,hogy sokan elítélik ezt a dolgot és,hogy megvan a véleményük a táncoslányokról,"mert,hogy ők úgysem csak táncolnak..." és mivel én nem látok bele ebbe teljesen,mert még nem csináltam ilyet nyilván nem tudhatom,hogy ténylegesen miről szól ez az egész.de én mindenképpen tényleg CSAK táncolni akarok kimenni.Viszont ezt csak átmenetileg akarnám csinálni(pár hónap) utána egyetemre szeretnék menni,azért nem tudtam eddig,mert nem volt pénzem kifizetni.Igazából amiért a kérdést feltettem az az,hogy óvónőnek szeretnék tanulni,és most,aki olvassa biztosan felhördült,hogy én,aki előtte táncoltam akarok a pici gyerekeknek példát mutatni és nevelni őket.Tudom,hogy ez a két dolog sokak szerint nem igen fér össze..Ami felmerült bennem-és lehet,hogy ez egy totális hülyeség-de,ha esetleg valahogyan kitudódna a későbbiekben az egyetemen,hogy előtte táncoltam,vagy ne adj Isten az óvodában,ahol dolgozni fogok,milyen visszhangra számíthatok,esetleg még ki is csaphatnak?

Elnézést,ha hülye kérdést tettem fel,de ha valaki mégis válaszolna,annak nagyon megköszönném!

2011. aug. 19. 20:25
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
83%
Vagy végső megoldásként ott a diákhitel a tanulmányaid finanszírozására. Én inkább törleszteném azt, mint hogy sötét folt legyen a múltamban. Gondolj arra, hogy ez nem is hitel, hanem befektetés a jövődbe.
2011. aug. 19. 20:46
 22/50 anonim válasza:
100%

Szóval előre borítékolod, hogy ki mit fog mondani? Hűha! Azért ezt mégse kéne! Hagyd meg a válaszolóknak, hogy maguk döntsenek.:)

Szerintem a "csak táncolni" nagyon idealista duma, és nagyon sok kislány megszívta már ezt. A kóládba kapsz egy kis drogot, és máris arra ébredsz, hogy elvették az útleveledet, és épp rajtad fekszik egy 130 kg-s barom, aki éppen k..él. Aztán addig vernek, amíg mozogsz, hogy prostítúcióra kényszerítsenek, és örülhetsz, ha élve megúszod.

No már most, a nemi erőszak (nem beszélve a mérgezésről) olyan torzulásokat okosz a lélekben, hogy évekig kell kezelésre járnod, amíg újra önmagad lehetsz. Ráadásul ott a múltad, ami nem egy jó pont egyetlen munkáltatónál sem.

Menj el au-pairnak (különösen, ha óvónőnek készülsz!), vagy bármelyik boltba, eladókislánynak. Németországban élek, nálunk mindig keresnek minden boltban kisegítőt, eladót, árufeltöltőt, eladót részmunkaidőben stb. Én inkább takarítónő lennék, ha annyira megszorulnék, mintsem hogy "csak táncolni" menjek bárhova is. Első az életösztön az egészséges bizalmatlanság.

2011. aug. 19. 20:46
 23/50 anonim ***** válasza:
100%
Ezt valaki tudja "csak" munkának venni. Ott nekik kell kuncsorogni a pasinak egy szál semmiben, akik meg is alázhatják. A legtöbb lány csak alkohollal és droggal tudja elviselni. A tánc, az privát tánc, nem a nagy színpadon balettozol, hanem egy külön helyen zenére vetkőzöl egy pasinak, aki állandóan fogdosni akar, vagy piálnod kell vele és szórakoztatnod.
2011. aug. 19. 20:47
 24/50 anonim ***** válasza:
54%
Én meg azt mondom, hogy menj ki külföldre, de ne táncolni. Ugyanis, lehet, hogy Te CSAK táncolni akarsz, de előfordulhat, hogy kényszerítenek majd szexre is. Nézelődtem a neten és nagyon sok munkaközvetítő van, ahol kivisznek szállodába szobaasszonynak, recepciósnak stb., olyat is olvastam, hogy raktáráruházba komissiózni, raktárosnak stb. Az pedig, ha mégis táncolni mész, semmi köze nem lesz hozzá senkinek. Még akkor sem, ha óvónő lesz belőled. Miért is kellene mindenki orrára kötnöd?! Ne legyünk már álszentek! Egy óvónő miért ne táncolhatott volna óvónősége előtt?! Menj, és próbálj meg külföldön boldogulni!
 25/50 anonim ***** válasza:
73%
Valaki már írta korábban, menj aupairnek. Pláne, ha szeretsz gyerekekkel foglalkozni. Nem fizet ugyan olyan jól, de kevésbé veszélyes, és tükörbe is tudsz majd nézni.
 26/50 anonim válasza:
73%
20:38-as vagyok,más külföldi munkákkal is lehet sok pénzt keresni,és az az igazság hogy bármiféle külföldi munkáért több pénzt kapsz mint itt,akár egy mosogatásért is.Egy ismerősömnek csak egy egyszerű középiskolás vendéglátói pincéri szakmája van,és külföldi hajókon szolgál fel,egy hónap alatt annyi pénzt keres,mint Magyarországon egy átlag ember egy év alatt!//Hozzátéve a válaszomhoz,tényleg nem tudod elképzelni,mekkora lelki teherrel járna,talán nem nézel elég TV-t,nem internetezel eleget,vagy nem olvasol elég újságot?És a világ eléggé mocskos,sőt...Ha az én gyerekemnek te lennél az óvónője,akármilyen a munkád,nem merném rád bízni a kisgyerekem,ha jól végzed sem,mert félteném,ha rendes vagy is!És ezzel nem lennék egyedül.OKJ-ben is van olyan ha jól tudom,hogy kisgyerekekkel lehessen foglalkozni!
2011. aug. 19. 20:48
 27/50 anonim ***** válasza:
75%

"sehol egyetlen csok nem csattant el senkivel. Vegig huseges volt a ferjehez, neki ez tenyleg csak munka volt"

Aha,hát persze.Ha az Én feleségem ilyenre adná a fejét,nem kellene többet egy percre sem haza jönnie,és nem tudnám azt a pénzt költeni,amit ilyen módon keresett.Inkább látástól vakulásig dolgoznék,minthogy ilyen "munkát"engedjek neki dolgozni.Nem hinném hogy igaz a történet,mert ilyet egy férj sem tud elviselni,de ha igaz is,akkor ott már semmi érzelem nem volt a házasságban!

2011. aug. 19. 20:49
 28/50 anonim ***** válasza:
10%

Dante 619!

Anyád már elfáradt?

2011. aug. 19. 20:49
 29/50 anonim ***** válasza:
34%
Friss hazasok voltak, igy az erzelem mentesseg elegge kizart. :) Tudok aludni attol ha nem hiszed, de mondjuk en nem ugy beszelek, hogy csak a hireket latom. Igen, veszelyes. Csinalnam? Nem hiszem. Ha a gyerekem holnapi etele mulik rajta? Barmit. Privat tanc mellesleg keresre van, azt vagy bevallalja a tancos vagy nem. O nem vallalta. Ult es beszelgetett az "ugyfelekkel" meztelenul. Az alap bere alacsony volt, arra kapott penzt, ha az ugyfel sokat fogyasztott. Nyilvan az o italat is az ugyfel fizette, de nem alkoholt ivott, hanem almalevet, a pezsgo helyett. Attrocitas erte-e, azert, mert nem csinalt semmi "sokat hozot"? Igen, 3. heten kirugtak es a fonok nem is akarta kifizetni. O szolt, eleg erelyesen es megkapta a penzet, majd hazajott. Ennyire nem jo a fanttaziam...
2011. aug. 19. 20:56
 30/50 anonim ***** válasza:
44%
Utolso vagyok. Egyebkent voltam aupair, az szerintem is testhez allobb lenne neked, viszonylag jol fizet es a kesobbi oneletrajzodban remekul mutat majd. Ha szeretned adok megbizhato kozvit. :)
2011. aug. 19. 20:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!