Tudom, hogy sok elítélendő választ fogok kapni a kérdésemért. (? )
Szóval arról lenne szó nagy vonalakban,hogy én egy 20 éves lány vagyok.Tavaly érettségiztem és már egy éve nem találok állást,pedig tényleg folyamatosan keresek.Végső elkeseredésemben felmerült bennem,hogy elmenjek táncolni Olaszországba.Tudom,hogy sokan elítélik ezt a dolgot és,hogy megvan a véleményük a táncoslányokról,"mert,hogy ők úgysem csak táncolnak..." és mivel én nem látok bele ebbe teljesen,mert még nem csináltam ilyet nyilván nem tudhatom,hogy ténylegesen miről szól ez az egész.de én mindenképpen tényleg CSAK táncolni akarok kimenni.Viszont ezt csak átmenetileg akarnám csinálni(pár hónap) utána egyetemre szeretnék menni,azért nem tudtam eddig,mert nem volt pénzem kifizetni.Igazából amiért a kérdést feltettem az az,hogy óvónőnek szeretnék tanulni,és most,aki olvassa biztosan felhördült,hogy én,aki előtte táncoltam akarok a pici gyerekeknek példát mutatni és nevelni őket.Tudom,hogy ez a két dolog sokak szerint nem igen fér össze..Ami felmerült bennem-és lehet,hogy ez egy totális hülyeség-de,ha esetleg valahogyan kitudódna a későbbiekben az egyetemen,hogy előtte táncoltam,vagy ne adj Isten az óvodában,ahol dolgozni fogok,milyen visszhangra számíthatok,esetleg még ki is csaphatnak?
Elnézést,ha hülye kérdést tettem fel,de ha valaki mégis válaszolna,annak nagyon megköszönném!
Szóval előre borítékolod, hogy ki mit fog mondani? Hűha! Azért ezt mégse kéne! Hagyd meg a válaszolóknak, hogy maguk döntsenek.:)
Szerintem a "csak táncolni" nagyon idealista duma, és nagyon sok kislány megszívta már ezt. A kóládba kapsz egy kis drogot, és máris arra ébredsz, hogy elvették az útleveledet, és épp rajtad fekszik egy 130 kg-s barom, aki éppen k..él. Aztán addig vernek, amíg mozogsz, hogy prostítúcióra kényszerítsenek, és örülhetsz, ha élve megúszod.
No már most, a nemi erőszak (nem beszélve a mérgezésről) olyan torzulásokat okosz a lélekben, hogy évekig kell kezelésre járnod, amíg újra önmagad lehetsz. Ráadásul ott a múltad, ami nem egy jó pont egyetlen munkáltatónál sem.
Menj el au-pairnak (különösen, ha óvónőnek készülsz!), vagy bármelyik boltba, eladókislánynak. Németországban élek, nálunk mindig keresnek minden boltban kisegítőt, eladót, árufeltöltőt, eladót részmunkaidőben stb. Én inkább takarítónő lennék, ha annyira megszorulnék, mintsem hogy "csak táncolni" menjek bárhova is. Első az életösztön az egészséges bizalmatlanság.
"sehol egyetlen csok nem csattant el senkivel. Vegig huseges volt a ferjehez, neki ez tenyleg csak munka volt"
Aha,hát persze.Ha az Én feleségem ilyenre adná a fejét,nem kellene többet egy percre sem haza jönnie,és nem tudnám azt a pénzt költeni,amit ilyen módon keresett.Inkább látástól vakulásig dolgoznék,minthogy ilyen "munkát"engedjek neki dolgozni.Nem hinném hogy igaz a történet,mert ilyet egy férj sem tud elviselni,de ha igaz is,akkor ott már semmi érzelem nem volt a házasságban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!