Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tudom, hogy sok elítélendő...

Tudom, hogy sok elítélendő választ fogok kapni a kérdésemért. (? )

Figyelt kérdés

Szóval arról lenne szó nagy vonalakban,hogy én egy 20 éves lány vagyok.Tavaly érettségiztem és már egy éve nem találok állást,pedig tényleg folyamatosan keresek.Végső elkeseredésemben felmerült bennem,hogy elmenjek táncolni Olaszországba.Tudom,hogy sokan elítélik ezt a dolgot és,hogy megvan a véleményük a táncoslányokról,"mert,hogy ők úgysem csak táncolnak..." és mivel én nem látok bele ebbe teljesen,mert még nem csináltam ilyet nyilván nem tudhatom,hogy ténylegesen miről szól ez az egész.de én mindenképpen tényleg CSAK táncolni akarok kimenni.Viszont ezt csak átmenetileg akarnám csinálni(pár hónap) utána egyetemre szeretnék menni,azért nem tudtam eddig,mert nem volt pénzem kifizetni.Igazából amiért a kérdést feltettem az az,hogy óvónőnek szeretnék tanulni,és most,aki olvassa biztosan felhördült,hogy én,aki előtte táncoltam akarok a pici gyerekeknek példát mutatni és nevelni őket.Tudom,hogy ez a két dolog sokak szerint nem igen fér össze..Ami felmerült bennem-és lehet,hogy ez egy totális hülyeség-de,ha esetleg valahogyan kitudódna a későbbiekben az egyetemen,hogy előtte táncoltam,vagy ne adj Isten az óvodában,ahol dolgozni fogok,milyen visszhangra számíthatok,esetleg még ki is csaphatnak?

Elnézést,ha hülye kérdést tettem fel,de ha valaki mégis válaszolna,annak nagyon megköszönném!

2011. aug. 19. 20:25
1 2 3 4 5
 31/50 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ.Még adok egy pár hónapot magamnak,hogy találjak valamilyen tisztességes munkát. Sokan írták az Okj-s képzéseket.Lehet,hogy megpróbálom azt,csak érdekes,mert amikor meg azt kérdeztem,hogy melyiket érdemes elvégezni,mindenki azt válaszolta,hogy egyiket sem,mert nem megyek vele semmire...de szétnézek ez ügyben.
2011. aug. 19. 21:00
 32/50 anonim válasza:
16%

Hát, én szívesen járatnám oda a fiamat ahol ilyen óvonők

dolgoznak. :)

2011. aug. 19. 21:02
 33/50 A kérdező kommentje:
Az au-pairkedésre már én is gondoltam,csak a közvetítőkről sem sok jót hallottam,de,ha leírnád nekem azt a megbízhatót,nagyon megköszönném!:)
2011. aug. 19. 21:03
 34/50 anonim ***** válasza:
53%
én nem ítélnék el ilyen miatt senkit, de az szerintem nem fog menni hogy csak tánc mert lehet eleinte nem kényszerítenek rá hogy elmenj vendégekkel de aztán majd közlik veled hogy ha maradni akarsz akkor be kell vállalnod több mindent
2011. aug. 19. 21:07
 35/50 anonim ***** válasza:
17%
Privat kuldve. :)
2011. aug. 19. 21:08
 36/50 anonim ***** válasza:
49%

Akinek az ismerőse táncolt.

Én fodrász vagyok, van pár vendégem ilyen lányok közül. Nem ihat mást, mert a vendég nem hülye és megkóstolja, vagy bele szagol, nem fog egy rakat pénzt fizetni almalére. Hidd el, hogy próbálkoznak, nem fog mozdulatlanul ülni egy meztelen nő mellett.A férje meg ne haragudj, de ha ezt elviselte, akkor nem szereti, inkább a párom beledöglene a munkába, de ezt nem engedné. És ne mond, hogy nem volt választásuk, mert mindig van.

2011. aug. 19. 21:11
 37/50 anonim ***** válasza:
0%
Erdekes, mert volt, hogy napi 20 italt fogyasztott es eleg logikus, hogy a fonoknek az a nyereseg, ha a kifizetett draga ital helyett olcsot iszik az alkalmazott es jo sokaig talpon marad. Nem hazudok, valoszinuleg pont annyira ismerem azt a vilagot, mint te, hallomasbol, kozeli ismerostol es nem vendegtol, ahogy te. Az pl. nem jutott eszedbe, hogy nem csak 1 hely van az orszagokban? Pontosan ezert mondtam, hogy ha nincs szerencsed, hirekbe kerulhetsz, neki mazlija volt. Lehetoseg? Egy faluban? Nem volt. Lett. Most soron dolgozik, egy gyarban. Ez mar igy kielegito valasz? (a ferje, mint mondtam egesz ejszaka dolgozott, de mivel 70 ezer forintbol 20 a benzin, a maradek eleg keves 3 emberre)
2011. aug. 19. 21:18
 38/50 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)
2011. aug. 19. 21:18
 39/50 anonim ***** válasza:
64%
Hidd el nekem több mindent elmesélnek a vendégek, ráadásul nem egy, hanem nagyon sok, mint neked az ismerősöd, vannak dolgok, amiket nekem nyugodtan, de a környezetükben nem mondanak el. A pezsgő, amit isznak a legolcsóbb, maximum átöntik más üvegbe.Neked szépített.
2011. aug. 19. 21:22
 40/50 anonim ***** válasza:
0%
Nekem tobb, mint valoszinu, hogy nem szepitett, nalad talan jobban ismerem. :) Az elso pezsgo volt, a tobbi alma, reven az ugyfel nem szagolgatja vegig az osszeset, a sokadiknal mar ugyse erdekli, es a fonok igy jar jol. Kar ezen veszekedni, nehez a felfogasod, en nem zartam ki az altalad mondottakad, te viszont erolteted ram azt amit te tudsz. Egyebkent az ismerosom nem fodraszra koltotte, hanem a gyerekre. Nincs rajta semmi mu, nem olyan, mint a tobbi lany.
2011. aug. 19. 21:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!