Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tudom, hogy sok elítélendő...

Tudom, hogy sok elítélendő választ fogok kapni a kérdésemért. (? )

Figyelt kérdés

Szóval arról lenne szó nagy vonalakban,hogy én egy 20 éves lány vagyok.Tavaly érettségiztem és már egy éve nem találok állást,pedig tényleg folyamatosan keresek.Végső elkeseredésemben felmerült bennem,hogy elmenjek táncolni Olaszországba.Tudom,hogy sokan elítélik ezt a dolgot és,hogy megvan a véleményük a táncoslányokról,"mert,hogy ők úgysem csak táncolnak..." és mivel én nem látok bele ebbe teljesen,mert még nem csináltam ilyet nyilván nem tudhatom,hogy ténylegesen miről szól ez az egész.de én mindenképpen tényleg CSAK táncolni akarok kimenni.Viszont ezt csak átmenetileg akarnám csinálni(pár hónap) utána egyetemre szeretnék menni,azért nem tudtam eddig,mert nem volt pénzem kifizetni.Igazából amiért a kérdést feltettem az az,hogy óvónőnek szeretnék tanulni,és most,aki olvassa biztosan felhördült,hogy én,aki előtte táncoltam akarok a pici gyerekeknek példát mutatni és nevelni őket.Tudom,hogy ez a két dolog sokak szerint nem igen fér össze..Ami felmerült bennem-és lehet,hogy ez egy totális hülyeség-de,ha esetleg valahogyan kitudódna a későbbiekben az egyetemen,hogy előtte táncoltam,vagy ne adj Isten az óvodában,ahol dolgozni fogok,milyen visszhangra számíthatok,esetleg még ki is csaphatnak?

Elnézést,ha hülye kérdést tettem fel,de ha valaki mégis válaszolna,annak nagyon megköszönném!

2011. aug. 19. 20:25
1 2 3 4 5
 1/50 anonim válasza:
64%
Ha így gondolkodsz,akkor felesleges bármit mondanunk.Csináld ahogy érzed.
2011. aug. 19. 20:31
 2/50 anonim ***** válasza:
77%

Megértelek, de mindenhol kerestél már munkát?Bármit elvállalsz? Szerintem egy OKJ-s tanfolyamot csinálj végig.Van olyan, hogy óvodai dadus, talán azzal találnál munkát, és valahogy összegyülne a pénz.

Ha mégis táncolni akarsz, akkor szerintem ne Olaszországba menj, akkor inkább Ausztriába, közelebb van, kulturáltabb hely.

2011. aug. 19. 20:31
 3/50 anonim válasza:
13%
Nem tudok érdemben válaszolni, csak azt tudom, hogy én mit gondolnék: ha előtt qrva volt az óvónő, de a gyerekemmel szeretettel, emberséggel bánik engem nem zavar, sőt becsülöm érte, hogy a saját erejéből jutott el idáig.
2011. aug. 19. 20:32
 4/50 anonim ***** válasza:
86%
A legtöbben így mennek,hogy csak táncolni.Aztán elvakítja őket a pénz,amit másfajta szolgáltatásért kaphatnak.És akkor jön hogy csak egyszer,csak mégegyszer,és már nincs is megállás.Úgyhogy tök mindegy,mert ha később ki is tudódna,akkor is rád sütik örökre hogy k.rva voltál,még akkor is ha csak valóban táncoltál.
2011. aug. 19. 20:33
 5/50 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy kicsapnának, max. apukák kezdenének el járni a gyerekekért.Viccet félretéve, az egyik kolléganőmnek is eszébe jutott, kiment, de rögtön jött is haza. Ezeket a helyeket úgy képzeld el, mint az itthoni bárokat. Ezeken a helyeken közönséges, drogos vagy piás ribik, durva éjszakai emberek, kiéhezett, fogdosós pasik vannak. És csak tánccal nagyon keveset fogsz keresni, ha levonod a kiadásokat, utazás, ruha, szépséggel kapcsolatos kiadások, mert nem lóghatsz ki a sorból. Én nem tudnám csinálni, gondold át, inkább külföld, de más munka.
2011. aug. 19. 20:33
 6/50 anonim ***** válasza:
47%

Ha kitudódik, akkor se ilyen jellegü egyetemre nem vesznek fel, illetve kizárnak, ha véletlen bejutottál, se munkahelyen nem alkalmaztnak ilyen múlttal. Ha az életrajzodban eltitkolod, akkor azzal okirathamisitást követsz el, ami törvény által büntetendö, akár börtönnek is.

Az meg, hogy CSAK táncolni akarsz - ha esetleg meg is igérik, pár alkalom után választás elé állitanak, hogy vagy lesz más is, vagy mehetsz amerre látsz, el vagy bocsájtva. HA egy hónapon belül három-négy helyröl kirugnak, akkor vagy mégis belemégy, vagy ott állsz az utcán pénz és minden egyéb nélkül.

Szerintem inkább menj el valahová au-pair munkára, vagy idöseket ápolni, ott elég jól fizetnek és az inkább pozitiv a választott szakmádhoz, és még véletlen sem kell lealacsonyodnod utcalány szintre.

2011. aug. 19. 20:34
 7/50 anonim ***** válasza:
75%
végső elkeseredésedben inkább menj au-pairnek...jobban is hangzik és kefélni sem kell vadidegenekkel
 8/50 anonim ***** válasza:
50%

Szerinted a munkahelyeden ha kiderülne, a szülők mit szólnának? Nyilvánvaló, hogy nem akarnák rád bízni a gyereküket - hisz milyen értékrendet közvetít egy ilyen nő - gondolhatnák. Teljesen mindegy, én személyesen mit gondolok, de ha tényleg ilyen jövőbeli terveid vannak, akkor ne csinálj ilyen butaságot.

Elmehettél volna ebben az évben OKJ képzésre, külföldre, valami hajóra vagy akármerre dolgozni, egy csomó lehetőség van. Mivel legközelebb csak jövőre tudsz egyetemre jelentkezni, még van egy éved pénzt gyűjteni. Az hosszú idő, találhatsz lehetőségeket, nem kell ilyen idiótaságokhoz fordulni, ennyire nem sürgős és minden elé való az a pénz, amúgy sem kellenek milliók az egyetem elkezdéséhez. Mindig van más út.

9/50 anonim ***** válasza:
86%

1. Nagyon veszélyes, amire te készülsz. Amúgy nem ítéllek el, csak kérlek, ne legyél naiv. Lehet, hogy te tényleg CSAK táncolni akarsz, de mi rá a garancia, hogy nem kényszerítenek másra? A drogokról nem is beszélve, sok lányt rászoktatnak, aztán már könnyű rávenni, hogy ne csak táncoljon. Persze vannak, akik tényleg csak táncolnak, de nem tudhatod, hogy te ilyen "szerencsés" leszel-e. Ezt maximum akkor tudhatnád, ha egy nagyon jó ismerős ajánlana be valahova, ahol ő is dolgozik, és tényleg csak azt kell csinálni, amiről te is beszélsz. De sokakat átvertek már a "nagyon jó" ismerősök is.

2. Ha tényleg csak táncolsz, ennyi miatt az egyetemről nem rúgnak ki, ha ki is tudódik. A munkahely már necces, ott azért az ilyen múltat nem néznék jó szemmel, sem a munkaadók, sem a szülők. Engem szülőként nem érdekelne, ha a munkádra nincs panasz, meg nem is nézel ki úgy, mint egy sarki ribanc, hanem egy teljesen normális nő az óvónő, akkor nem érdekelne, hogy korábban miből szerzett pénzt, de azért sok szülő nálam jóval konzervatívabb.

2011. aug. 19. 20:36
 10/50 anonim válasza:
0%

Szerintem ha táncolni akarsz nem kell messzire menned...

De szerintem hülyeség...

Akkor ennyi erővel simán árulhatnád a tested is...

sokkal jobban fizetnek érte,és még jól is érzed magad...

de ezt most halál komolyan mondom...

ha akarod segítek is benne neked...mit szólsz?

2011. aug. 19. 20:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!