Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Szerintetek ez elítélendő,...

Szerintetek ez elítélendő, már "műnőnek" gúnyolnának? :/

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, és nagyon erősen gondolkodom abban, hogy ha eljutok odáig (lesz munkám és meg tudom rá keresni a pénzt), 2 dolgot "kijavíttassak" az arcomon. Csak amiatt vagyok picit bizonytalan, hogy félek hogy megbélyegeznének miatta. 5 éve küzdök már vele, hogy nem tudom elfogadni azt az arcot amivel születtem, többször is jártam már lélekdokihoz emiatt, semmi nem változott, egyszerűen nálam nem fog működni az a szöveg, hogy "fogadd el magad". Gyűlölök tükörbe nézni, utálom magam emiatt, állandóan lehajtott fejjel járok az utcán, mert nem bírom elviselni, hogy mások látják az arcomat, és hogy ez az arc nem olyan, amilyennek szeretném. Viszont úgy érzem, hogy ha az orrom és az állam olyan lehetne mint amilyen számomra a szépségideál, akkor végre nem lennék ennyire önbizalomhiányos:/ Nagyon csúnyának tartom magam, nem az átlaghoz képest(mert bárkit kérdezek, mindig lehülyéz, hogy mit beszélek nincs semmi gond, csak ő nem látja problémának azt amit én igen, mert mindenki mást tart szépnek, nagyon relatív) hanem ahhoz képest, amilyen nekem az ideális=( És félek, hogy ha nem tudok változtatni rajta ilyen módon, akkor egész életemben nem lesz semmi önbizalmam a külsőm miatt. Sajnos sminktrükkök, meg hasonlók egyáltalán nem működnek, szemből még elviselhető, de oldalról gyűlölöm az orrom. Mindig is gyönyörű lapos orrot szerettem volna, nem olyat, ami úgy magasodik ki az arcomból mint a himalája. Az államtól meg egyenesen undorodom, van egy apró kis bevágás rajt, ami miatt ha félprofilból erős fény esik rá, olyan mintha ketté lenne szelve, mitnha konkrétan egy segg lenne T_T Télen pl sokszor az orromig felhúzom a sálat, hogy ne látszódjon. Sima, egyenes szabályos állat szeretnék =( Szerintetek elítélendő, ha valaki nem szükségből csinálat műtétet, hanem mert önmagát szeretné elfogadni? Azokkal én sem értek egyet, akik másoknak akarnak tetszeni, meg pl lufiszáj, hatalmas mellek... de én csak magamnak szeretnék megfelelni, és több pszichológushoz már se pénz nincs, se kedvem nincs menni, egyszerűen tudom hogy csak akkor fogom jól érezni magam a bőrömben, ha olyan arcom lehet, amilyet a sajátomnak érzek, mert amit az élet adott, abba inkább mintha bebörtönöztek volna, olyan érzés:/
2011. szept. 22. 17:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%

nyugodtan megcsináltathatod:)

ha akarsz küldj magadról képet:) ha mások szépnek mondanak nem hinném, hogy ronda lennél :D

De szerintem csináltasd meg a műtétet ha attól jobban fogod érezni magad:D

Üdv egy másik önbizalom hiányos egyéniség:D

2011. szept. 22. 17:26
 2/15 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem bátran vágj bele! Igaz, én nem műttetnék magamon semmit, mert félek tőle, de ha csettintésre lehetne.. :) Egy barátnőm az elálló füleit műttette meg, és azt mondta, nem is érti, miért nem előbb ment a dokihoz, úgy megváltozott a hozzáállása saját magához. Életből meg egy van, és ha "csak" ennyi kell ahhoz, hogy szépnek lásd magad, megéri.
2011. szept. 22. 17:28
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Szija! Sztem ezt ne mástól kérdezd, csak magadtól. Ne foglalkozz azzal, h mit mondanak mások! Nekem az orrom nem tetszik, de nekem azért megfelel. És engem csesztetnek, de lesz.rom. Tehát ha naon megakarod csináltatni akkor csináltatsd. Csak azt tarsd észben h kockázatos lehet. Remélem segítettem! :)
2011. szept. 22. 17:29
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindkét választ! Képet nem szeretnék feltenni, hátha felismer valaki, nem tudhatom hány ismerősöm van ide regisztrálva, és jobb szeretnék névtelen maradni:') De hangsúlyoztam is, hogy nem az zavar, hogy kb. bányarém vagyok, hanem hogy ami nekem a szépet jelenti, az kb. gyökeresen eltér attól amilyen arcom van>.< Egyre biztosabban érzem, hogy meg fogom, csak még pár évet kell kihúznom, amíg úgy alakulnak a dolgok, hogy gondolkodhassak ekkora pénzeket költeni rá>.< Igaz, hogy ez az egy életünk van, és én a hátralévő éveket már szeretném úgy leérni, hogy nem kezdek el spontán sírni a tükör előtt az arcom miatt :/
2011. szept. 22. 17:32
 5/15 A kérdező kommentje:
Utolsó : ebben igazad van, hogy magamnak kell dönteni. nem is egy ilyen oldalon kapott válaszoktól függne a döntésem, azt valahol méylen már meghoztam, hogy meg fogom csináltatni, amint lesz rá lehetőségem (vagyis pénzem... xD) csak kíváncsi voltam inkább:) Amúgy én is meg tudnék barátkozni vele, ha nem lennének durván más elképzeléseim a szépségről, mint az ismerőseim egy részének pl. Van akinek fel sem tűnik mondjuk az ilyen áll, nekem mégis 4-5 éve naponta képes elrontani a kedvemet ha ránézek...=(
2011. szept. 22. 17:34
 6/15 anonim ***** válasza:
:D lehet én is belevetem majd magam:D
2011. szept. 22. 17:35
 7/15 anonim ***** válasza:
95%

Az áladdal el nem tudom képzelni mi a problémád, de az orros dolgot tökéletesen átérzem. Én is 19 vagyok, és én is orrplasztikára készülök. Voltam már jó pár magándokinál, ott 400 ezertől 800 ezerig terjed a költsége (orrsövényferdülés + teljes, csontos és csúcsos orrplasztika) nagyon jól hangzik mi! :D:D Már nagyon várom..... Voltam azonban állami dokinál, ő 250 ezerért bevállja. Vele meg is csináltattom, de előtte szüleimtől kell függetlenednem, mert hiába van meg rá a pénzem, ők annyira ellenzik, hogy amíg velük lakom lehetetlen.

Sok szerencsét !!

2011. szept. 22. 17:38
 8/15 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem is: ha lesz rá lehetőséged, javíttasd ki azt, amivel nem vagy elégedett. Nekem a füleimet kellett megműteni, mert nagyon elálltak, és már nem bírtam volna sokáig a csúfolást. Most viszont minden OK! :-)
2011. szept. 22. 17:55
 9/15 anonim ***** válasza:
90%
Ha tényleg ennyire nem vagy magaddal megelégedve, akkor csináltasd meg, esetleg küldhetsz egy képet privátba, Szlovákiából vagyok, ha vannak onnan ismerőseid, akkor semmi. Mellesleg én nagyon szépnek találom, ha egy lánynak nagy az orra. Eddig ahány nagy orrú lányt láttam, mind gyönyörű volt. És jól állt nekik, attól voltak különlegesek. Tényleg ez az első lépés, hogy nem másnak, hanem magadnak akarsz megfelelni. LEgalább ha tükörbe nézel majd, az új arcoddal elfogadod magad. Mert bizony ha nem vagy megbékélve önmagaddal, a kisugárzásodon is meglátszik, és az emberek észreveszik, hogy valami nincs rendben, ez a lány nem szereti magát. Remélem, jól döntesz :)
2011. szept. 22. 18:20
 10/15 anonim ***** válasza:
74%
Szia! Nagyon kíváncsi lennék egy képre priviben, szerbiai vagyok,úgyh tuti nem ismerhetlek :). Én is ugyanúgy érzek, mint te, mintha a saját gondolataimat írtad volna le. Nekem az orrommal van baj, nagyon széles főleg mikor nevetek, meg a fogaimat nem nagyon szeretem mert picit kapák. És nincs pénzem egyik dolgot sem megcsináltatni, pedig dolgozom... Még részletfizetéssel sem menne sajnos.. De rákapcsoltam fejleszteni az egyenlőre amatőr szintű művészi tehetségemet, hátha azzal át tudok törni később.. És pénzt "csinálni" belőle.
2011. szept. 22. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!