Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Szerintetek ez elítélendő,...

Szerintetek ez elítélendő, már "műnőnek" gúnyolnának? :/

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, és nagyon erősen gondolkodom abban, hogy ha eljutok odáig (lesz munkám és meg tudom rá keresni a pénzt), 2 dolgot "kijavíttassak" az arcomon. Csak amiatt vagyok picit bizonytalan, hogy félek hogy megbélyegeznének miatta. 5 éve küzdök már vele, hogy nem tudom elfogadni azt az arcot amivel születtem, többször is jártam már lélekdokihoz emiatt, semmi nem változott, egyszerűen nálam nem fog működni az a szöveg, hogy "fogadd el magad". Gyűlölök tükörbe nézni, utálom magam emiatt, állandóan lehajtott fejjel járok az utcán, mert nem bírom elviselni, hogy mások látják az arcomat, és hogy ez az arc nem olyan, amilyennek szeretném. Viszont úgy érzem, hogy ha az orrom és az állam olyan lehetne mint amilyen számomra a szépségideál, akkor végre nem lennék ennyire önbizalomhiányos:/ Nagyon csúnyának tartom magam, nem az átlaghoz képest(mert bárkit kérdezek, mindig lehülyéz, hogy mit beszélek nincs semmi gond, csak ő nem látja problémának azt amit én igen, mert mindenki mást tart szépnek, nagyon relatív) hanem ahhoz képest, amilyen nekem az ideális=( És félek, hogy ha nem tudok változtatni rajta ilyen módon, akkor egész életemben nem lesz semmi önbizalmam a külsőm miatt. Sajnos sminktrükkök, meg hasonlók egyáltalán nem működnek, szemből még elviselhető, de oldalról gyűlölöm az orrom. Mindig is gyönyörű lapos orrot szerettem volna, nem olyat, ami úgy magasodik ki az arcomból mint a himalája. Az államtól meg egyenesen undorodom, van egy apró kis bevágás rajt, ami miatt ha félprofilból erős fény esik rá, olyan mintha ketté lenne szelve, mitnha konkrétan egy segg lenne T_T Télen pl sokszor az orromig felhúzom a sálat, hogy ne látszódjon. Sima, egyenes szabályos állat szeretnék =( Szerintetek elítélendő, ha valaki nem szükségből csinálat műtétet, hanem mert önmagát szeretné elfogadni? Azokkal én sem értek egyet, akik másoknak akarnak tetszeni, meg pl lufiszáj, hatalmas mellek... de én csak magamnak szeretnék megfelelni, és több pszichológushoz már se pénz nincs, se kedvem nincs menni, egyszerűen tudom hogy csak akkor fogom jól érezni magam a bőrömben, ha olyan arcom lehet, amilyet a sajátomnak érzek, mert amit az élet adott, abba inkább mintha bebörtönöztek volna, olyan érzés:/
2011. szept. 22. 17:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
93%

fúú én is kíváncsi lennék az arcodra, de érthető miért nem teszel fel képet.

ha látnád az én állam... :D naa az enyém 1 igazi s.ggáll:D, szoktunk is a barátaimmal ezen viccelődni, de teljes mértékben elfogadtam már, nem veszem véresen komolyan.

viszont úgy látom(bár nem olvastam végig a történeted), h neked sokkal nagyobb gondot jelent ez az egész, mint kellene. ezekután azt mondom, h évek múlva, ha lesz pénzed és még mindig azt gondolod, h szükséged van rá, vágj bele.

bááár van 1 olyan érzésem, h megtalál addigra a szerelem és te leszel ennek a fiúnak a legszebb és eszedbe sem jut majd a műtét! :)

2011. szept. 23. 14:23
 12/15 A kérdező kommentje:

Tennék fel képet, de tényleg, amit írtam amiatt nem szeretném, nem tudhatom milyne reakciót váltana ki az ismerőseimből, hogy ilyen témákban kérdezgetek gyakorin:') Szóval maradok a névtelenségnél:/ Az orrom egyébként nem kimondottan nagy, nem is azért nem szeretem, hanem a formája irritál. A vége úgy "feláll", szemből szinte bele lehet látni az orrlukaimba, olyan az orrom mintha félig majom lennék =( És nagyon utálom, ha az a része jobban belelapulna az arcomba és nem álna úgy ki, mr el tudnám fogadin:/ Köszi a véleményt mindenkinek! Sokat segített, hogy ne érezzem magam ufónak amiért ilyenekben gondolkodom, hogy műtét meg hasonlók:/

Utolsó: másokon engem sem zavar a s*ggáll (bocsi hogy így írtam, csk rövidebb XD), csak magamon nem bírom elviselni:/ Nem is annyira durva, de midnig is szép szabályos, teljesen sima állat szerettem volna:/ És mikor pl készül egy fotó, mindig azt látom meg rajta, hogy szép arcom lenne, ha az orrom és az állam nem rondítaná el =(

De mint írtam, nem egy fiú , vagy általánosságban fiúk miatt szeretném, hanem mert magamnak csak úgy felelek meg. És amíg mások is látják, hogy gyűlölöm az arcomat, nem lehet túl barátságos a kisugárzásom :/

2011. szept. 23. 15:15
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Az irigyek hivjak azokat akik plasztikaznak munonek. Ne torodj senki velemenyevel, Te eled az eleted, nem ok. Amit akarsz, csinaltass meg, hisz nem kerded meg masoktol, hogy ma mit egyel, nem. Ugyanugy ezeket sem kell. Erezd jol magad a sajat borodbe, nem tartozol senkinek beszamoloval.
2011. szept. 24. 07:12
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem is csináltasd meg,amint lesz rá lehetőséged!

Amit pedig előttem valaki írt,hogy majd egy férfi szeretet megoldja,hát a nagy nullát fogja megoldani a problémát. Egy férfi sem fogja őt feltétlenül meggyőzni(maximum csak megnyugtatni ideig-óráig) arról,hogy szép,mert minden egyes ember valaki számára igazán szép.De ha magaddal nem vagy megelégedve,akkor tartós-boldog kapcsolatod nem lesz az biztos,mert mindig lesz valami ami frusztrál...

Szóval én megértelek.Nekem a mellemmel van állandó bajom,immáron 12 éve.Volt pár hónap,mikor próbáltam elfogadni,és megszeretni magam ezekkel,de tartósan sosem sikerült.18évesen anyám már annyira megsajnált,mikor összeroppantam,hogy azt mondta,kivesz mindent a bankból és megcsináltatjuk.De akkor lehiggadtam és rájöttem,hogy vele nem szeretném kifizettetni.Majd ha lesz rá elegendő saját pénzem.VISZONT egyenlőre azért nem csináltatom meg,mert félek.Nagyon.Nem a műtéttől,vagy az altatástól,hanem az eredménytől.Eddig több ezer fotót láttam műtött mellekről,és 1000ből eddig kereken EGY van,ami tetszik,ami szerintem élethű...Szóval ha kicsit fejlettebb lesz a tudomány,én is húzok plasztkáztatni :)))

Addig amíg nem tudod megműttetni az arcod,addig is emelj ki valamit az arcodon,pl szem,szempilla,szemöldök,száj.

És nem ítéllek el,nem számítasz műnőnek :)

2011. szept. 27. 01:30
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan csináltasd meg !

Nekem is volt több plasztikai műtétem.Kezdtem egy orr plasztikával , majd egy áll korrekció és végül az arc csontom lett hangsúlyosabb implantátummal.Egy percig sem bántam meg, azóta boldog vagyok.

2011. okt. 24. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!