Szerintetek ez elítélendő, már "műnőnek" gúnyolnának? :/

fúú én is kíváncsi lennék az arcodra, de érthető miért nem teszel fel képet.
ha látnád az én állam... :D naa az enyém 1 igazi s.ggáll:D, szoktunk is a barátaimmal ezen viccelődni, de teljes mértékben elfogadtam már, nem veszem véresen komolyan.
viszont úgy látom(bár nem olvastam végig a történeted), h neked sokkal nagyobb gondot jelent ez az egész, mint kellene. ezekután azt mondom, h évek múlva, ha lesz pénzed és még mindig azt gondolod, h szükséged van rá, vágj bele.
bááár van 1 olyan érzésem, h megtalál addigra a szerelem és te leszel ennek a fiúnak a legszebb és eszedbe sem jut majd a műtét! :)
Tennék fel képet, de tényleg, amit írtam amiatt nem szeretném, nem tudhatom milyne reakciót váltana ki az ismerőseimből, hogy ilyen témákban kérdezgetek gyakorin:') Szóval maradok a névtelenségnél:/ Az orrom egyébként nem kimondottan nagy, nem is azért nem szeretem, hanem a formája irritál. A vége úgy "feláll", szemből szinte bele lehet látni az orrlukaimba, olyan az orrom mintha félig majom lennék =( És nagyon utálom, ha az a része jobban belelapulna az arcomba és nem álna úgy ki, mr el tudnám fogadin:/ Köszi a véleményt mindenkinek! Sokat segített, hogy ne érezzem magam ufónak amiért ilyenekben gondolkodom, hogy műtét meg hasonlók:/
Utolsó: másokon engem sem zavar a s*ggáll (bocsi hogy így írtam, csk rövidebb XD), csak magamon nem bírom elviselni:/ Nem is annyira durva, de midnig is szép szabályos, teljesen sima állat szerettem volna:/ És mikor pl készül egy fotó, mindig azt látom meg rajta, hogy szép arcom lenne, ha az orrom és az állam nem rondítaná el =(
De mint írtam, nem egy fiú , vagy általánosságban fiúk miatt szeretném, hanem mert magamnak csak úgy felelek meg. És amíg mások is látják, hogy gyűlölöm az arcomat, nem lehet túl barátságos a kisugárzásom :/

Szia!
Szerintem is csináltasd meg,amint lesz rá lehetőséged!
Amit pedig előttem valaki írt,hogy majd egy férfi szeretet megoldja,hát a nagy nullát fogja megoldani a problémát. Egy férfi sem fogja őt feltétlenül meggyőzni(maximum csak megnyugtatni ideig-óráig) arról,hogy szép,mert minden egyes ember valaki számára igazán szép.De ha magaddal nem vagy megelégedve,akkor tartós-boldog kapcsolatod nem lesz az biztos,mert mindig lesz valami ami frusztrál...
Szóval én megértelek.Nekem a mellemmel van állandó bajom,immáron 12 éve.Volt pár hónap,mikor próbáltam elfogadni,és megszeretni magam ezekkel,de tartósan sosem sikerült.18évesen anyám már annyira megsajnált,mikor összeroppantam,hogy azt mondta,kivesz mindent a bankból és megcsináltatjuk.De akkor lehiggadtam és rájöttem,hogy vele nem szeretném kifizettetni.Majd ha lesz rá elegendő saját pénzem.VISZONT egyenlőre azért nem csináltatom meg,mert félek.Nagyon.Nem a műtéttől,vagy az altatástól,hanem az eredménytől.Eddig több ezer fotót láttam műtött mellekről,és 1000ből eddig kereken EGY van,ami tetszik,ami szerintem élethű...Szóval ha kicsit fejlettebb lesz a tudomány,én is húzok plasztkáztatni :)))
Addig amíg nem tudod megműttetni az arcod,addig is emelj ki valamit az arcodon,pl szem,szempilla,szemöldök,száj.
És nem ítéllek el,nem számítasz műnőnek :)

Szerintem nyugodtan csináltasd meg !
Nekem is volt több plasztikai műtétem.Kezdtem egy orr plasztikával , majd egy áll korrekció és végül az arc csontom lett hangsúlyosabb implantátummal.Egy percig sem bántam meg, azóta boldog vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!