Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nek*d nem fura amikor ilyen...

Nek*d nem fura amikor ilyen fiatal 18-20 éveseket dolgozni látsz?

Figyelt kérdés
Nem diák, hanem állandó meló. Pénztár, recepció, meki, pult, árufeltöltő, gyár, stb. Tök szokatlan, hogy ők dolgoznak, amikor mindenki a diplomáért hajt. Ilyen fura érzés fog el ha ilyet látok.
2011. máj. 1. 12:48
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim válasza:
46%
Az a nagy helyzet,hogy én jövőre fogok érettségizni és én is szeretnék utána egyetemre menni. És közel se vagyok benne biztos, hogy ugyan olyan szinvonaloN fogok tudni élni , mint apám , akinek "csak" érettségije van és németben dolgozik és itt van 5 kollégájával együtt egy bt-jük. A munkatársainak szintén nincs diplomájuk , és hát elég jól élnek. Tehát ha az embernek meg van a diplomája nem jelenti , azt,hogy jól fog élni és ha nincs az sem zárja ki az,hogy jól. Ettől függetlenül a mai világban már érdemes diplomát szerezni , az ő idejükbe még ez azért máshogy volt. Az ,hogy hogyan csinálod meg a jövődet az csak rajtad múlik,, ha elszánt vagy és van eszed, és keményen dolgozol egy érettségivel is milliomos lehetsz..
2011. máj. 11. 18:33
 62/63 anonim ***** válasza:
100%
Én is dolgoztam 19 évesen, és semmi furát nem találtam benne. Akkor nem is akartam továbbtanulni. Később lett hozzá kedvem, akkor elmentem egyetemre. Na és? 18 évesen én úgy gondoltam, hogy ha már jogilag felnőtt vagyok, akkor miért is ne kéne eltartani magam?
2011. máj. 11. 21:59
 63/63 anonim válasza:
72%
Apukám megcsinálta a szakmunkásvizsgáját, pincér lett, és kiment dolgozni Ausztriába, de olyan szinten, hogy még kb. a Guten Tagot, meg az Auf Wiedersehent is keverte. Ma 42 éves, még mindig pincér Ausztriában, és a fizetése havi 2000-2500 euró között van (ez függ pár dologtól, mert benn van ilyen rendezvényszervező társaságba is, ugye ott is fel kell szolgálni, és számít, hogy mennyi és milyen rendezvényt kell levezetni). A lényeg, hogy lehet valaki bölcsész-kom. média-nemzetközi tanulmányok hármasdiplomás, messze nem fogja elérni azt a fizetést, amit faterom a szakmunkás-bizonyítványával. A lényeg a kapcsolatok, és hogy mennyire látod meg, és használod ki a lehetőségeidet.
2011. máj. 14. 17:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!